Akşama Ne Yemek Var ?

Akşama bi yemek yok Kedi keseriz belki, ya da dışarıda yeriz. Muhtemel Dışarı menümüz:

Pilav üstü döner
ayran-ya da kola
datlu

dünden domates çorbası ve bulgur pilavım var

bugün peynir gemisi yaptım.. fırında pişiyo.. umarım güzel olur..

gerçi bu ara sıcak ama canım çekti napiimm

keşkek ben yapıorum düdüklüde hemde bızım yörenın yemeğidir...
buğdayı bır gün önceden ıslattım daha kolay pişmesı için, düdüklüye buğdayı,tavuk,tuz,su,bırazda sıvıyağ ve isteğe göre tereyağı koyup kapatıyorum, kaynadıktan sonra kısık ateşte 1saat pişirip altını kapatıorum sonrada kaşıkla ezip üzerıne salçalı sos yapıorum...
benım ttarıfım bu şekılde ben çok sevıyorum güzelde oluyor yanınada köy ekmeği taze taze süper oluyor...

Karniyarik,
pirinc pilavi,
salata,
tatli yok malesef cok kilo aldigim icin
yinede bi kacamak yapip sutlac yapabilirim

ben keskegi bir gun once islatiyorum ben etli kemikten yapiyorum hepsini tencereye koyuyorum ama cok agir pisiririm uzerine surekli soguk su ilave ederim suyu azaldikca pisin ce de mikserde cirparim en sonda uzerine tereyag pul buber eritip uzerine gezdiririm ben boyle yaparim umarim anlata bilmisimdir

Dünden tavuk sulu kuskus çorbası ve pirinçli semizotu yemeği var, yanına da patates ve havuçlu taze bezelye yemeği, makarna ve salata yaptım. Herkese afiyet bal şeker olsun....

mercimek corbası pilav , yogurtlu,baharatlı,salcalı ve sarımsaklı sosta bekleyen tavuk butları kızaracak olmazsa olmaz salata ve ayran herkese afiyet olsunn

Dünden tavuk sulu kuskus çorbası ve pirinçli semizotu yemeği var, yanına da patates ve havuçlu taze bezelye yemeği, makarna ve salata yaptım. Herkese afiyet bal şeker olsun....

kuskus çorbasını çok merak ettim....

cnm senınkıde farklı bir yöntem olmuş...
aslında mıkserde daha kolay olur mantıklı geldı banada, ben kaşıkla ezıyordum bir sonraki yapışımda bende mıkserle denerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…