Akşama Ne Yemek Var ?

Bugün çok kararısızm yemek konusunda

Dünden 1 porsiyon kadar taze fasulye kaldı, onu eşim yer.

Pizza yapasım var, bir yandan da acaba mantı mı yapsam diyorum? :26:

eşim pizzayı çok sever.ben daha hıc denemedım.tarifini yazarmısın cnm.sana zahmet...:80:

tabıı verırım
1 su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı şeker
1 yemek kaşığı toz maya
göz kararı tuz koyuyorum
unuda tarifte 3 su bardağı yazıyor ama ben onuda göz kararı hamurun kıvamına göre ayarlıyorum
bıraz dınlendırıyorum hamuru,bu arada tepsıyı yağlıyorum ve dınlenen hamuru tepsının içinde acıyorum üzerıne az salçayı sulandırıp azda sıvıyağı koyup üzerıne döküyorum. sonra malzemesını isteğe bağlı ne koymak ıstersen en üstede kaşar rendesı koyup fırına koyuyorum.
ben bu tarıfımı çok beğenıyorum dun buyuk fırın tepsısıne yapmıştım hepsını bıtırdık

marketlerde satılan dönerden iskender ve yeşillikli salata yapacağım inşaallah yeter

sadece milföy böreği ve kahvaltılık bişeyler

ya su mılfoyden tepsı boregı gıbı bıseyler yapmak ıstıyorum ama bılmıyorum..parca parca pogaca seklınde yapmak ıstemıyorum ..kol boregı gıbı patateslı falan bılıyomusunuz arkadaslar...

tam 1 haftaya yaklaştı evde yemek yapmayalı böylede olmuyor yaaa valla özendim birden size bu akşamda kociş gelmeyecekmiş bende kendime tost yaparım artık

bu akşam yeni menü yok
dünden kaLANar

mercimek çorbası ama çok gzl oldu:) havuçlu patatesli falan:)
etli mantar sote
azıcıkta t. fasulyem var

ve sadece bugün yapacağım akşama domatesli makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…