Akşama Ne Yemek Var ?

kizlar dolapta hic bisey yok ya aklima hic bisey gelmiyor. yardim edin yaaaaa

2 tane domatesim var
mantarim var
kiymam var
soganim var
pirincim var
bulgurum var
patatesim var fakat 2 gün önce patates yaptim ya ben napsam yardim ediverin yaa

fırında köfte ve mantar verebilirsin yanınada pilavv.domateside yanına sövüş yapabilrirsin.

bizim memlekette şöyle bir yemekte var
sogağnları doğruyorsun yemeklik salça ile ovalıyorsun biraz maydanoz baharat atabilrisin. (soğan bol olacak) kıymayı ilave edip karıştır borcama yada güveç kaplarına alabilrisn üzerine domatesleri dilimleyip fırınlayabilrisn. önce kıyamalar pişssin domatesi sonra ilave edersen domatesler yanmaz.

yada tavada soğan ları kıymayı birgüzel soteleyip iice pembeleştikten sonra 2 yumurta şaklatabilirsin sonrada üzerine maydanoz kıyabilrisn. yanına makarna haşlayıp istersne domatesleri rendeleyim makarna üzeirne sos yapabilirisn yada sövüş doğrayaiblirisn yada makarnayı haşlandıktan az bir yağda cızırtatıp üzerine peynir ve ceviz gezdireiblriisn.
aklıma şimdilik bunlar geldi belki yapaiblirisn.

hay agzini öpeyim canim ya köfte yapmak nasil aklima gelmediyse benim...firina köfte yapicam mantarli dedigin gibi yanina da bulgur veya pirinc pilavi yaparim tesekkürler :))

hay agzini öpeyim canim ya köfte yapmak nasil aklima gelmediyse benim...firina köfte yapicam mantarli dedigin gibi yanina da bulgur veya pirinc pilavi yaparim tesekkürler :))

çok hoşssun afiyet olsun :)) benimde akşam menüm köfte patates pilav ve mercimek çorbası:)

dun yazamadım =) bu arada cmrtesi hamur açtım bi azimle =)

dunkı menu
yayla çorbası
kıymalı bezelye
brokoli salatası
domates salatası

bugunku menuyu bılmıyorum kyınvldm ne pişrdiyse o = )

sağol canım benim:)
yaptım menemeni..

nefis oldu ,çok pratik valla,aklıma getirdiğin için sağol canım:)

bugün ne pişiricen şöyle pratik 2 dakikada hazırlanacak bişey olsun

ya tembellikten değilde çalışıyorum ya,yorgun argın yemek yapmak çok zor geliyor bazen

He he afiyet olsun :))

bezelyeli makarna salatasını herkese öneririrm...

tarif: yarım paket delikli (yüksük) makarna haşlanacak, suyu süzülecek, içine garnitür konservesi (bezelye,havuç, patates vs) eklenecek. salatalık turşusu (büyük ise 3 adet yeter, küçük ise 5 adet) içine küp küp doğranacak, 2 kaşık mayonez ve 4 kaşık yoğurt eklenecek, 1 limonun suyunu da kattık mı tamamdır. güzelce harmanlayın bu karışımı....afiyet olsun 10 dk da hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…