Akşama Ne Yemek Var ?

Sanırım eşinizin doğum gününü topluca kutlayacaksınız...

İkramlar acısından söyledim yani.

Kurabıye hamurunun buzlukta saklandığını daha önce hıc duymadım.

O yüzden bişey dıyemıycem,bence hamur bozulur gibime gelıyor.

İsterseniz netten bir arastırın belkı fikir edınebılırsınız...

ıspanak
çorba mercimek
makarna
yoğurt
salata belkiiii
içecekkk
browni

Nohut-pilav-salata-yoğurt =) Lokanta menüsü gibi..

Evlendim evleneli ikinci defa nohut yapıyorum, hiç tarzım değil böyle anne yemekleri. Ama bazen ne pişiricem stresi çok daraltıyor beni ve değişik olsun da ne olursa olsun modunda yemekler yapıyorum. Sıkıcı geliyor sulu yemekler bana ama hop diye pişirilebildikleri için kolayıma geliyor, saatlerce mutfakta vakit geçirmeye sabrım olmuyor. İmam bayıldı, bilmem ne oturtma falan yapamıyorum daralıyorum :/

araştırdım ama konu ile ilgili pek bişey bulamadım eşimin iş arkadaşları gelecek. zaten biz de gelenektir bu doğumgünleri ben pasta börek yapmayı onlarda yemeyi seviyorlar ama hamile olunca çok ayakta durmakta işime gelmiyor doğrusu neyse bakıcam birşekilde olmadı yarından hazırlamaya başlayacağım 2 günde kurabiye bozulmaz nasıl olsa:)

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim...

çok güldüm bu lokanta menüsü lafına:))) aslında çok besleyici ama bne de senin gibiyim sanırım, hoş evlenince koysam benimkinin önüne gıkı çıkmaz yeter ki yapayım:)

bu akşam:
zeytinyağlı biber dolması

fırında patlıcan-kabak-havuç

hamurun buzluğa konduğunu hiç duymadım sonuç olumlu olur mu ? onu da bilmiyorum ama tavsiyem ,
tatlı,tuzlu kurabiye,börek hatta kek tarzı şeyleri pişirip tazeyken hemen dondurucuya koymanız yemeden bir kaç saat
önce çıkartın inanın yeni yapılmış gibi oluyor hiç fark edilmiyor tazeliği...hamur yöntemi biraz riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…