öğlen:
acılı tarhana
bezelye
pilav(tadını unuttum neredeyse azıcık yiyeceğim)
yoğurt
akşam: (geçen gün bir arkadaş yazmıştı)
menemen
yanına tam buğday simit, peynirler
ne zamandır çiğ köfte almıyoruz yine bu hafta bir akşam yiyelim, hatırlattığın için teşekkürler
onlar salam-sucuk-kaşar mı?sigara böreğinde sosis hariç hiç böyle börek yapmamıştık süper fikir
Canım rıca etsem tarifini verr misin ??
hemen veriyorum
2 paket kedidili
4 su bard süt
3 yk un
1yk nişasta
şeker
labne
önce süt un nişasta şekerle kremamı yaptım kaynayınc kapadım bir kapda 1 su brd su yarım su bard süt ve şekeri karıştırdım kedidillerimi içine batırdım hemen çıkardım bekletmedim vıcık vıcık oluyo yoksa dizdim kremama labneyi ekledim mikserle çırptım kedidillerinin üzerine yarısını döktüm tekrar kedidilini ısltıp dizdim kalan kremayı döktüm üzerini streçleyip5 saat beklettim ama 1 gün beklerse kedidili tam kıvamına gelmiş oluyo servis etmeden kakao döküp dilip servis ettimm
aksama kuru patlican dolmasi yapmayi dusunuyorum
yarin sabah icinde kahvaltiya misafir almayi dusunuyorum...
menumde:
patates/biber kizartmasi
yumurtali pastirma
misir ekmegi
cevizli kek
yogurtlu sarimsakli havuc salatasi
peynir/kasar/mozarella
zeytin
salatalik domates olacak kismetse...
acaba cok mu abartmis olurum bunlari yapmakla??? :44:
arkadasim mozarellayi nerden aliyorsunuz? ben butun marketleri talan ettim bulamadim...
hemen veriyorum
2 paket kedidili
4 su bard süt
3 yk un
1yk nişasta
şeker
labne
önce süt un nişasta şekerle kremamı yaptım kaynayınc kapadım bir kapda 1 su brd su yarım su bard süt ve şekeri karıştırdım kedidillerimi içine batırdım hemen çıkardım bekletmedim vıcık vıcık oluyo yoksa dizdim kremama labneyi ekledim mikserle çırptım kedidillerinin üzerine yarısını döktüm tekrar kedidilini ısltıp dizdim kalan kremayı döktüm üzerini streçleyip5 saat beklettim ama 1 gün beklerse kedidili tam kıvamına gelmiş oluyo servis etmeden kakao döküp dilip servis ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?