Akşama Ne Yemek Var ?

bugün nohut yemeği günü olmuş ben de çok severim nohutu, cuma günü de ben mi pişirsem acaba :44: yarın görümceme davetliyiz de.
bugün yemek yapmadım, annemin günü vardı bugün.
menü
kete
patatesli kıymalı yufka böreği
zeytinyağlı lahana dolması
bisküvili kremalı pasta
zebra kek.
geçen gün benim günümde de bunlardan yapmıştık

tarhana çorbası,taze fasulye,ciğer kavurma,patates salatası,turşu,yoğurt,cola,cevizli baklava

karnıbahar yemegı yapayım kızlar eve gıdınce
ve fırın makarna

artık yarına Allah kerım dıcemde kalıcak bu yemeklerden ama yaırn hamsı tava yapıcam

kizlar sinirim tepemde ya, annem köyden nohut,bugday yarmasi,misir yarmasi falan getirmisti , buzdolabi posetlerine bosaltmistik agzi kapaliydi ona ragmen kurtlanmislar 1-2 tane kurt vardi torbalarda. cildirdim attim hepsini icim kan agladi

bi yarmayi kurtardim sanirim onda bisey yoktu dondurucuya attim. bidahaki sefere carsaf bezine sarip yine dondurucuya koyarim buyuk ihtimal

bugün esim tonbalikli makarna istedi. gecen sefer sarimsakli salcali yapmistik. simdi salcasiz yap diyor. tereyag-sarimsak-maydanozlu yapicam.baska fikirleri olan varsa paylassin ltfn.
yanina tursu,soda yeter

şehriye çorbası
patlıcan yemeği
bulgur pilavı
ayran
karyağdı kurabiyesi
babamızı bekliyos gelsin yicez hemenn

Kızlar yarın misafirim gelecek menüm sizce nasıl?
Arabaşı çorbası
İçli Köfte
Zeytinyağlı kuru biber-patlıcan dolması
Ayran
Salata
Kabak tatlısı

Bizde de pek sevilir ton balığı

Sıvıyağ - Biber - Domates - Sarımsak - Tuz ve sos piştikten sonra Maydanoz ekleyip karıştırıyorum...

Ton balığını makarnayı tabaklara koyduktan sonra ekliyoruz biz, maydanozla beraber de eklenebilir...

Dün okula gidicem diye balık almış benim böcüğüm, okula da gidemedim ama iyi oldu

Tarhana Çorbası
Izgara Sarıkanat
Evde Ne Varsa Salatası (Kıvırcık - Yeşil Soğan - Domates - Salatalık - Yeşil Biber)

Tatlı olarak da etipuf vardı

Bugün de okula gidicem gibi duruyor, ne yapsam bilemedim:26:

Tatlı olarak Sütlü İrmik Tatlısı yaparım birazdan ama yemek :44::44::44:

dünden kalan mercimek çorbası
arnavut ciğeri
soğan salatası
iki renkli bisküvili pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…