Akşama Ne Yemek Var ?

Çok yorgunum bugün. Akşam dışarıda yeme kararı aldık. Eve gidince de yarın için mercimek ve pilav yapmayı planlıyorum.

dün
sulu köfte corbası vardı :)
bezelye tavukluı
bırde kıymalı makarna

bugun kurufasulye
ve princ pilavı var ayranla tursuyla oh yeriz :)
bır gun onceden yapıyorum artık yemeklerı daha kolay gelıyor bnana

bende eve gidince k fasulye yapim diyorum bende de yemek yok

pöff benimde bugün yemeğim yok , 8i buluyor eve gitmem o saatten sonra ne yapılır ki :95:

Ay mutlu oldum bak şimdii Valla alışma sürecim sancılı geçiyor işten gelip yemek yapıp çamaşır topla bulaşık makinesine diz topla pert oluyorum şimdilik. Eşim yemek seçmiyor Allahtan.

valla eskı gunleırm geldı kendımı cok kıdemlı hıssettım yanında :)
ılk basta neye nasıl yetısecegımı bılmıyordum ayrıca yemek yapmak uzaya mekık fırlatmak gıbı gelıyordu bana :)) hehe
bırde sızın gene dagnıklık camasır vs kalmıyordur bızım 2.5 yasındakı bı cocukla olunca evlılıgemı alısıcan cocugumu ıdare edıcen etrafımı toplucan gıbı dusuncelerle kafa olarak pert durumda oluyordum :)
sımdı alıstım

mesela kurufasulyeyı ve pilavı dun ıkı arada bır derede pısırdım yemekten sonra tv ızlerken :44:

hafat ıcı kufufasulye nohut tavsıye edıyorum 2 gun net bır sekılde dolu

ameliee sen 337. dönem asker bekleyenlerdenmiydin kız evlendin mi hayırlısı olsun sanki seni hatırlıyorum....

Bugün Patatesli tavuk, salata, cola vardı
yarında Bezelyeli patates yemeği, arpa şehriye pilavı, salata, cacık, iki renki irmik tatlısı

Kırmızı mercimek çorbası
Bulgur Pilavı
Yoğurt soslu tavuklu börek
patates püresi

Sebzeli makarna,
Meksika fasülyesi,
Yoğurt,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…