balıkesirliyimde memleketle ilgisi yok netten bakarak yaptığım bi tarifnerelısiniz? biz hiçbir çorbaya süt kullanmayız .onun icin tereddüt ettim.tadı nasıl olur diye
ben gene de cesaret edemedim sanki damak tadıma uymaz gibi geldi yarın denesem mi bilemedim domates eksi düşer mi acaba?balıkesirliyimde memleketle ilgisi yok netten bakarak yaptığım bi tarif
biraz ekşimsi oluyo ama rahatsız edici değil, eğer pembe domatesten yaparsan o zaman ekşiliğinden yiyemezsinben gene de cesaret edemedim sanki damak tadıma uymaz gibi geldi yarın denesem mi bilemedim domates eksi düşer mi acaba?
kırmızı seçmem lazım o zaman bakayım yaparsambiraz ekşimsi oluyo ama rahatsız edici değil, eğer pembe domatesten yaparsan o zaman ekşiliğinden yiyemezsin
Fırında tavuk ve pirinç pilavı güzel olur mercimek çorbasının yanına yada basit bir yemek istiyorsan makarna yapabilirsin salata ile beraber.dünkü menü mercimek çorbası
bulgur pilavı
yoğurt
bugün ne yaparız bilmiyorum, çorbadan kalmıştı yanına ne yapsam ki
ilk defa fırında kabak mücver yaptım çorbanın yanına, bi de kakaolu kek. yanına çay da demledim ki dünkü yağmuru soğuğu yedikten sonra çok iyi geldi vallaFırında tavuk ve pirinç pilavı güzel olur mercimek çorbasının yanına yada basit bir yemek istiyorsan makarna yapabilirsin salata ile beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?