Akşama Ne Yemek Var ?

Domates çorbası (kaşar pynri ile servis)
Barbunya pilaki
Patatesli bezelye yemeği
Tereyağlı bulgur pilavı
Salata, ayran

Tarhana çorbası
Pilav üstü tavuk
Mercimek köftesi (İnanılmaz canım çekti :))
Turşu
Yoğurtlu patlıcan kavurma
Yeşil salata

Kuru fasulye,dövme pilavı,mercimek köftesi,turşu ve marul salatası.

ben gene de cesaret edemedim sanki damak tadıma uymaz gibi geldi yarın denesem mi bilemedim domates eksi düşer mi acaba?
biraz ekşimsi oluyo ama rahatsız edici değil, eğer pembe domatesten yaparsan o zaman ekşiliğinden yiyemezsin

dünkü menü mercimek çorbası
bulgur pilavı
yoğurt
bugün ne yaparız bilmiyorum, çorbadan kalmıştı yanına ne yapsam ki
Fırında tavuk ve pirinç pilavı güzel olur mercimek çorbasının yanına yada basit bir yemek istiyorsan makarna yapabilirsin salata ile beraber.

Tarhana çorbası
Havuçlu bezelyeli patates yemeği (Dünden)
Arpa şehriyeli pirinç pilavı (Dünden)
Mevsim salata
Ayran

Hava soğuyunca insanın gözü çorba arıyor hemen.

daha yemek yapmadim öğlen balıkçıya gittik esim yemek istemedi ama büyük ihtimal eğer bebeğim uyursa makarna çorba yapacağım canım çorba istedi.yağmur da var artık çorba çok içilir.;-)

Fırında tavuk ve pirinç pilavı güzel olur mercimek çorbasının yanına yada basit bir yemek istiyorsan makarna yapabilirsin salata ile beraber.
ilk defa fırında kabak mücver yaptım çorbanın yanına, bi de kakaolu kek. yanına çay da demledim ki dünkü yağmuru soğuğu yedikten sonra çok iyi geldi valla

Balık ve patates,soğan salatası,ve roka,maydanoz ve nane türlerinden oluşan bol yeşillik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…