Akşama Ne Yemek Var ?

akşam annemin ellerinden yiyeceğim de yarın ne yapacağım kara kara onu düşünüyorum

hergun ayni problem ne yapsam diye dusun dur.. esim her yemegide sevmiyor cok zor..

aslında bu ısın en zor kısmı ne yaapacagına karar vermektır ona karar vedıkten sonra gerısı cok kolay ben bugun aksam ne yapacagıma dunden karar verdım fırında tavuk yapacam dunden ezme salatam ve fıstıklı kus uzumlu pırınc pılavım var :))

oh ne guzel ben birinde araplardan yemistim oyle bir pilavi ayhh cok guzeldii

bende onlardan ogendım zaten normalde ıcınde badem ve kucuk dogranmıs ette olurda evdekı olan mazlemeyle yapayım dedım

bende onlardan ogendım zaten normalde ıcınde badem ve kucuk dogranmıs ette olurda evdekı olan mazlemeyle yapayım dedım

ben etsiz yemistim.. elline saglik kesin cok guzel olmustur.. bende anneme( esimin annesine kv demeyi sevmiyorum) sorayim ne yapiyorlarmis aksama bende ona gore birseyler yapim.. ah yakin olsaydik gider orda yerdik:))

mercimek çorbası
fırında karışık domates soslu kızartma
makarna veya erişte
yoğurt

tavuk suyuna şehriye çorbası . bol domatesli.
salata
taze bezelye yemeği

İşten çıkınca markete uğrayıp gerekli malzemeleri alırsam, marketteki duruma bağlı olarak
Ya karnıyarık pilav cacık
Ya da tencerede güveç pilav cacık yapıciiiim..

5:30 da çıkcamda markete gitcemde yemek pişcek. Pratik yemekler yapmaktan içim kıyıldı artık çalışan olunca. bugün bi değişiklik yapayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…