Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mercimek çorbası yogurt bideee buuuu.:)
![]()
Tabikide:)Elinize sağlık. Beşamel sos olsa gerek üsteki malzemesi görüntü olarak çok güzel görünüyor. İsmini öğrenebilirmiyim![]()
HiiiiiiiZeytinyağlı pırasa
Makarna
Patates kavurması
Roka cola
Kabak tatlısı
Ah canım söyle adresini hemen gönderiyim yada bana yakınsan buyur gel başımın üstünde yerin varHiiiiiii
Kabak tatlsi mi ya bunu bana niye yaptiiiin ulan 1 senedir canim ara ara çekip duruyo.![]()
Bende dedim bu aralar canim ne çekiyor artık tak etti yarından tezi yok bu hasrete son veriyoom![]()
Ah canım söyle adresini hemen gönderiyim yada bana yakınsan buyur gel başımın üstünde yerin var
Sağol bende öperim istanbuldayım ben kağıthanedeValla hayır demem
Canim yaaa çok tatlisin öperim al yanaktan![]()
Sağol bende öperim istanbuldayım ben kağıthanede
Ispanaklı yumurta en güzeli :) soğanı çok hafif Salça ile kavurup ispanagi atıyorum onuda kavurup çok kavurmuyorum zaten hemen pisiyor sonra yumurtaları kırıp pisiriyorum. Ispanagin soğanı bol olunca daha lezzetli oluyor. Sonra ister üstüne yoğurt dok ister YANINDA ye yoğurt.Kizlar ispanakli tarifler soyler misiniz? Un,borek olmayacak sadece. :))
Ispanak yemegi
Ispanakli yumurta
Ispanakli tavuk sarma
???
Ispanaklı yumurta en güzeli :) soğanı çok hafif Salça ile kavurup ispanagi atıyorum onuda kavurup çok kavurmuyorum zaten hemen pisiyor sonra yumurtaları kırıp pisiriyorum. Ispanagin soğanı bol olunca daha lezzetli oluyor. Sonra ister üstüne yoğurt dok ister YANINDA ye yoğurt.
Yaptın mi eğer yaptıysan nasıl oldu.Cok tesekkurler. Hic yapmamistim. Bunu denemek istiyorum. Cok sag olun.![]()