- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Cocugun var galiba yoksa nasil yiceksiniz o kadar seyi masallah bende cok severim kalabalik sofralari cesit cesit yemekleri ama yiyemiyoruz ki-Yayla Çorbası
-Zeytinyağlı Ispanak (Dün akşamdan kalma)
-Havuçlu et yemeği
-Pilav
-Yeşil Salata
-Dün akşamdan 2 kupta magnolia var, ohh Allah bereket versin. Allah olmayanlara da versin inşallah.
Cocugun var galiba yoksa nasil yiceksiniz o kadar seyi masallah bende cok severim kalabalik sofralari cesit cesit yemekleri ama yiyemiyoruz ki
Tavuk sote kereviz çorbası yeşil salataÇocuk varda henüz 14 aylık, az az yapmaya gayret gösteriyorum. O akşam bitecek gibi mesela, eşim sofrada mutlaka etli ve zeytinyağlı bir yemek ister. Kışın çorbasız olmaz, bende salatasız yapamam. Ortaya böyle bir menü çıkıyor. Pilav ertesi akşama da kalır mutlaka, onun yanına birşey uydururum.
Bizim ayranli corbamiz o :) tarifini annemden alip yazayim. Bende cok severimOLABILIR .BUGDAY ASI SOGUKMU YENIYOR?
SANIRIM ONCEDEN BUGDAY VE NOHUTU HASLAMISLARDI.
YOGURDU CORBA KIVAMINDA KAYNATIP MALZEMELER ILAVE EDILIYORDUR DIMI??
COK ACIM KOCISTE HALA GELMEDI KAFAMDA BIR SURU MENU VAR
YAPTIM YIYIYORUM
Kars erzurum yoresine ait corba oyle yapilmiyor :)AYY DOGRU TAHMIN ETMISIM.
BENIM ANNEM YOGURT CORBASINI YOGURDA 1 YUMURTA KIRIP BIRAZ UN TUZ KATAR KOPMASIN DIYE.
SONRA SU ILAVE EDER DEDIGIN GIBI KAYNATIR AMA ICINE BUGDAY KOYARLAR YADA SADECE SEHRIYE.
UZERINEDE NANE VE PULBIBER YAKIP GEZDIRIR.BUDA SUPERDIR.AMA NOHUTLUSU SOGUK IKRAM EDILIYOR SANIRIM.DENIYCEM SIZIN YAPTIGINIZIDA.HALA TADI DAMAGIMDA 7 YIL OLMUSTUR.
CNM AFIYET OLSUN...Mercimek corbasi
Ispanak yemeği
Yogurt
Esim olmayinca bunlar bana yeterde artar bile
AAAA GERCEKTENMI ?? COK KOLAYMIS YAKars erzurum yoresine ait corba oyle yapilmiyor :)
Bir su bardagi asurelik bugday
Bir su bardagi fasulye
Ikisini pisirceksin sonra sogutup icine 1 lt ayrani dokceksin nane kekik atip karistirip yiyebilirsin.
Soguturken azicik ilik olsun ki ayran tatli tatli kalmasin. Eksiligini kendine gore ayarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?