Akşama Ne Yemek Var ?

ilk kez ezogelin çorbası yapıyorum , ocakta :)
sahur için patatesli milföy börek
pilav
ayran
muzlu pudingli bisküvili tatlı
ve suu
eşim yok ilk kez yanlız iftar yapıcam
içimden yemek yapmakda gelmedi zaten hiç :(

mirayhale karalahana sarmasi guzel biseymi icini aynen beyaz lahana sarmasi gibimi hazirliyosun
beyaz lahanayla tadi farklimi hic yemedimde

mirayhale karalahana sarmasi guzel biseymi icini aynen beyaz lahana sarmasi gibimi hazirliyosun
beyaz lahanayla tadi farklimi hic yemedimde

karalahana sarmasının içi aynı yani sogan ve pirinç kullanılan iç beyaz lahanayla farklı bir tadı var ben ikisinide seviyorum denemenizi tavsiye ederim sanırım tam bilmiyosunuz karalahana deyince siyah aklınıza gelmesin rengi yeşildir

Tarhana çorbası ,
Yeşil fasulye ,
Pİrinç pilavı,
Ayran ,salata ,
Peynirli börek ,
Lokma tatlısı

Arkadaşlar yarın iftara kalabalık misafirim var .Hala menüm sabitleşmedi ,bazan böyle takılırım ,bir sabitlesem ,Allah yardımcım olsun.

dun aksam
tarhana corbası
desti kebabı
şehriyeli pirinç pilavı
asure vardı...
bugun ben yapmıstım
mercımek corbası
koftelı patetes yemegı
makarna var...annem yapacak:))

Tarhana çorbası ,
Yeşil fasulye ,
Pİrinç pilavı,
Ayran ,salata ,
Peynirli börek ,
Lokma tatlısı

Arkadaşlar yarın iftara kalabalık misafirim var .Hala menüm sabitleşmedi ,bazan böyle takılırım ,bir sabitlesem ,Allah yardımcım olsun.

canım meraba; benimde dün akşam misafirim vardı. patlıcan kebabı yaptım. marketten şiş almıştım. şişlere dizerek yaptım. bi patlıcan, bi köfte süper oldu. birde ayrıca domates biber kuru soğan dizdim şişlere herkesin tabağına bi patlcanlı bi domatesli şiş koydum hem görsel hem lezzet açısından güzel oldu. tavsiye ederim
yanında pilav, cacık, yeşil fasülye vardı, öncesinde de yayla çorbası yaptım.
sana da kolay gelsin şimdiden kaydirigubbakcemile5

canım meraba; benimde dün akşam misafirim vardı. patlıcan kebabı yaptım. marketten şiş almıştım. şişlere dizerek yaptım. bi patlıcan, bi köfte süper oldu. birde ayrıca domates biber kuru soğan dizdim şişlere herkesin tabağına bi patlcanlı bi domatesli şiş koydum hem görsel hem lezzet açısından güzel oldu. tavsiye ederim
yanında pilav, cacık, yeşil fasülye vardı, öncesinde de yayla çorbası yaptım.
sana da kolay gelsin şimdiden kaydirigubbakcemile5

Canım patlıcan kebabının senin yaptığın tarzda tam tarifini verebilir misin?

Canım patlıcan kebabının senin yaptığın tarzda tam tarifini verebilir misin?

canım kıymalı köftelik tarzda yoğurdum, patlıcanları köftelere uygun şekile kestim yaklaşık yarım saat acısı çıksın diye tuzlu suda beklettim sonr şilere sırayla dizdim şiş olmazsa tepsiye dizip üzerine dometes biber sıralarsın birazda arpacık soğan ttım arasına güzel oluyo diye sonra üzerine bi kaşık biber salçası bi kaşık domates salçasını suyla eritip ekledim tuz baharat vs verdim fırıa süper oldu
üzeri kurumasın diye folyoyla kapladım kaydirigubbakcemile5

Back
X