Akşama Ne Yemek Var ?

bozocuğumu takip ederken burayı buldum:)

akşam yemekte taze fasulye, makarna ve kereviz salatası yapmıştım, çayın yanına yemek için de tahinli kurabiye yaptım :)

Patates Yemeği
Bulgur Pilavı
Salata

Eşimin en sevdiklerinden.
Patates yemeğini çok sever, sık sık da ister,
benim de işime gelir en kolay yemek nerdeyse :)

ya dun tavklu mantar sote yapıcaktım eşim dedi şimdi uzun sürer o manatr graten yap cnmda istedi dedi =)=) mntargrten çorba makrna bide içecek olkrk yedık akşm

bugunde arkdşıma gidicem bebiş ziyartıne =)
yarında mntr yemeği tvk sote çorba pilv yprım ytr bdie yoğurt msss=)=)

melisim ellerine sağlık kuzum
elmalı turtan enfes görünüyo canım çekti doğrusu :) belki bugün bende yaparım :)

bugün
dünden kalan yeşil mercimek
ıspanak(yoğurtlu)
fırında makarna yapıcam

ah ah neler yapmak istiyorum ama daha yeni basladim yemek yapmaya ogrenicem yavas yavas =)) ...
bezelye
pilav
kofte
vegetayla firinda patates
salata ve ayran
puding

taze fasülye;pilav;Salatacokacimcoook

elmalı kurabiye yapmak istiyorum;daha önce yaptım ama poğaça şekli verebildim.sizinki gibi olmadı;nasıl yapmalıyım arkadaslar??

birde sakızlı kurabiye tarifi olan var mı??

Ayyy karnım acıktı yahu
Dün akşam yemeğinde
Tereyağlı pilav
Nohut
Tarhana Çorbası
Salata vardı.
Bu akşam annem lezzetli ellerinden ne yapacak bilmiyorum kiiaklinialirimsmile

ooohh mis gibi mısır unlu hamsi tava yapıcam, yanınada bol limonlu bol malzemeli bir salata
salata malzemeleri; göbek marul, havuç, turp, maydanoz, dere otu, mısır hakiki ege ev yapımı zeytinyağı, sıkma ve limon tabiki tuz
belki birde tarhana çorbası yaparım dünden kalan etimek tatlım var birazda.

ya arkadaşlar tarhana çorbasını ben hazır alıyorum böyle önerebileeğiniz mis kokulu köy tarhanası markası var mı?

dünden kalan kuru fasulye ve pilav var
yanına salata,turşu belki çorba da yaparım...
tatlıda dün yaptığım çilek soslu sütlü irmik tatlısı

derincim valla tabk güzl görunuodu tatlımya şu karamelli pastnda aklımdan çıkmıo görmeden beğndım =)=) bana tarfını yazsan süper olur cnm=)

Back
X