Akşama Ne Yemek Var ?

akşama bitek dünden kalan karnıbahar var başkada bişey yok aklımdada bişey yok ya dışarda yicez yada eve gidince yumurta falan pişircez yanına yarın yazarım ne yediğimizi:93:

Tarhana çorbası
Kıymalı ve peynirli börek
Salata
Ayran
Tatlı da çikolatalı fındıklı puding

dün akşam: fırında karnabahar, tavada yağsız tavuk butu, şehriyeli pirinç pilavı, yoğurt, mor lahana ve havuç salatası vardı.

bu akşam: pilav kalanıyla yayla çorbası, el açması tepsi böreği(peynirli, kıymalı), ayran.

herkese afiyet olsun.

kıymalı biber dolması..
tarhana çorbası..
salata ve yoğurt..

tatlı düşünmedim henüz:26:

akşama bitek dünden kalan karnıbahar var başkada bişey yok aklımdada bişey yok ya dışarda yicez yada eve gidince yumurta falan pişircez yanına yarın yazarım ne yediğimizi:93:

akşam dışarda yedik
bu akşamki menümüz:89:
karnıbahar (hala bitmedi):27:
et kavurma
tel şehriyeli pilav:68:
afiyet olsun akşam olsada eve gitsek de:89:yesek karnım acıktı şimdiden:27:

mercimek çorbası
salça soslu makarna
yarına bir sürü misafirimiz gelicek hazırlık yapıyoruz evde yarınki menü için.o yüzden bugün pek yemek ypamadık annemle.kızlar yarınki menümüzü yazsam fikir verirmisiniz eklemek istediğiniz şeyler olursa sevinirim.yanlız misafir sayısı40 kişi.babamın arkadaşları gelicek.
içli köfte
çiğköfte
peynirli börek
cevizli poğaca
tavuklu salata
zeytinyağlı yaprak sarması
tatlı olarakta sütlaç,revani ve elmalı kurabiye var.içli kfte ve çiğköfteyi misafirler istemiş .diğerlerinide annemle biz düşündük.nasıl menü?

mercimek çorbası
salça soslu makarna
yarına bir sürü misafirimiz gelicek hazırlık yapıyoruz evde yarınki menü için.o yüzden bugün pek yemek ypamadık annemle.kızlar yarınki menümüzü yazsam fikir verirmisiniz eklemek istediğiniz şeyler olursa sevinirim.yanlız misafir sayısı40 kişi.babamın arkadaşları gelicek.
içli köfte
çiğköfte
peynirli börek
cevizli poğaca
tavuklu salata
zeytinyağlı yaprak sarması
tatlı olarakta sütlaç,revani ve elmalı kurabiye var.içli kfte ve çiğköfteyi misafirler istemiş .diğerlerinide annemle biz düşündük.nasıl menü?

hem börek hem pogaca cok olmaz mi?? tabi misafiriniz cok sa azar azar hepsinden alirlar..
tavuklu salatayi yogurtlu yapacaksaniz kereviz de ekleyebilirsinizz.. kerevizleri rendeleyip yogurtlarinca da cok guzel oluyor. hic pisirmeden...

kızlar internette bir tarif buldum karnabaharı haşlıyor üzerine kıymayı kavurup döküyor onunda üzerine yogurtla yumurtayı çırpıp fırına veriyor çıkartmaya yakında kaşar rendesi döküyor üzerine sizce nasıl olur?yapan varmı?yarın kaynımda var rezil eder mi bu tarif beni sizce :44:

aksama misafirim var
tavuklu tarhana corbasi
nohutlu pilav
testi kebabi(tencere kebabi oldu:)))
zeytinyagli biber dolmasi
yogurtlu havuc
salata
tatli olarakda cikolata soslu islak kek...
yetmez mi?

kızlar internette bir tarif buldum karnabaharı haşlıyor üzerine kıymayı kavurup döküyor onunda üzerine yogurtla yumurtayı çırpıp fırına veriyor çıkartmaya yakında kaşar rendesi döküyor üzerine sizce nasıl olur?yapan varmı?yarın kaynımda var rezil eder mi bu tarif beni sizce :44:

ben bunu yapıyorum sık sık..
ama karnıbaharı haşladıktan sora borcama koyup,üzerine beşamel sos döküp,en üste de kaşar rendesi yapıp fırına veriyorum..
börek görüntüsünde çıkıyo fırından,çok şık..

bunu da deneyim bakiim..

hem börek hem pogaca cok olmaz mi?? tabi misafiriniz cok sa azar azar hepsinden alirlar..
tavuklu salatayi yogurtlu yapacaksaniz kereviz de ekleyebilirsinizz.. kerevizleri rendeleyip yogurtlarinca da cok guzel oluyor. hic pisirmeden...

hımm kerevizi tavukla hiç denememiştim.evet yoğurt kullanıcam.kerevizde ekliyim ozaman teşekkürler.

Back
X