Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembeee hamile hamile gelmesene kızım buraya
canın çekecek
yemekteyizi izliorum aman amannnn...şefler döktürüyooo vallahii, iştahım nasıl açık bugün anlatamam...![]()
delisin sen
izle izle annen yapar sana
ayyyy en sevdiğim şeyler ve hepsi bir arada
heleki fıstıklı pastaaaaa![]()
: kaç gündür canım pastane kurabiyesi istiyodu birazda aç olucaksın çayın yanında enfes gidiyo :56::56::56: afiyet olsun :27:[/QUOTE .!.:teşekkürler canım.gel beraber yiyelimmm![]()
yumurtasız da dağılmıyor di mi, bir püf noktası var mı dikkat edilmesi gereken, anneme kabul ettirmeye çalışıyorum da bu fikriben köfteye yumurta koymuyorum sevmiyorum garip geliyor bana...yumurta kokusu alıyorum
ben garnitürle rus salatası yapıp onu da katıyorum içine aklınızda olsun nostaljik hamburger oluyor
benim de uyguladığım bir tarif var da daha iyisini bulur muyum diye sordum :44:
benimkine galeta unu ve baharat giriyor da yumurta mı konuyordu soğan mı yoksa hiçbiri mi şimdi hatırlayamadımbulunca yazarım dışarıdaki hamburger köftesi gibi oluyor
![]()
Canım mercimek köftesi istiyor ama yanına başka ne gider ki :S
Sebze çorbası
Baharatlı patates (Dünden - Dün köftenin yanına patates kızartmaktan vazgeçip bunu yapmıştım)
Baharatlı tavuk kavurma (Körili)
Pirinç pilavı
Mercimek köftesi
Havuç salatası
Muhallebi
Kızlar ben Tembel köftesi ni bulamadım, tarifini veya hangi başlık altında olduğunu syler misiniz? merak ettim
üstteki mesajı görünce alıntı ettimdi, biz kereviz salatası ve bazen çorba yaparık yanına diyecektim, sen zaten döktürmüşsün
mercimek köftesi detay kalmış :18:
kızlarrr tembel köftesi yemeğime gösterdiğiniz yoğun ilgiye çoook teşekkür ederim :79:
birkaç gün öncede sumaklı soğanıma teşekkür gelmişti, ben teşekkür ederim ne demekk
çalıştığımdan bide bebeğim olduğundan böyle uyduruk yemeklerim çoktur benim
bugün kü menüüm
dün aldığım levrekleri fırının ızgarasında pişirecemmm.
tabii ki rokaa
ve ne alakaysa karnabahar yemeğii :26:
karnıbaharı yarına sakla bide salata yaparsın... levreği, folyoya sarıp zeytinyağı ile dilim limon soğan ve defne ile 25 dakika fırında pişiriyorum ben. bence daha kolay :))
hayırlı olsun üçüzlerin mi olucak :)))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin