Akşama Ne Yemek Var ?

Balık çorbası...
güveçte deniz mahsullerii...
mevsim salatası....
1 duble aslan sütü aşkıma
1 duble sek cola bana :9:

tabiii ben yapmıcam bugunnn dışardayız :1::1:

Köydeyim babaannem sarma sarıyor :)
Onun dışında sebze çorbası ve mantarlı börek yapılacak :)

dünden trahna çorbasııı

patetes oturrması kıymalıı

bulgur pilavıı.........,bide yanınaa bi tatlı yapcam.akşam resmini çeker koyarımm:56:

bende bugüün karnıyarık prinç pilavı ve cacık yapıyorum :)bide tatlı olarak kestane şekeri yapıyorum bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum tadıını.Prenses peri börekte harika görünüyor.Ellerine sağlık

bende bugüün karnıyarık prinç pilavı ve cacık yapıyorum :)bide tatlı olarak kestane şekeri yapıyorum bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum tadıını.Prenses peri börekte harika görünüyor.Ellerine sağlık

göknurum teşekkür ederim :16:bu defa bulgur pilavı yok:52::52:

Son düzenleme:
göknurum teşekkür ederim :16:bu defa bulgur pilavı yok:52::52:

:DD:D:ben hiç bozuntuya vermemiştim amaa.Böreği görünce şok oldum zaten:)bakıyorum nik doğru ama börek var şaşırdım yani.Hemen yanındaki menüne baktım yok bulgur pilavı yook.Baya bir gelişme var diyorsun yani.ee sonunda kocişin dayanamadı isyan bayrağıı çekti:D çok acımıştık kocana zaten biliyorsun :D

:DD:D:ben hiç bozuntuya vermemiştim amaa.Böreği görünce şok oldum zaten:)bakıyorum nik doğru ama börek var şaşırdım yani.Hemen yanındaki menüne baktım yok bulgur pilavı yook.Baya bir gelişme var diyorsun yani.ee sonunda kocişin dayanamadı isyan bayrağıı çekti:D çok acımıştık kocana zaten biliyorsun :D

okuyanda yanlış anlayacak şimdi..beni yemek yapmaz sanacak ama :52::52: işin garip olan tarafı o zaman evdeydim çarşı pazar gezmekten yemek yapmaz bulgur pilavıyla geçiştirirdim.şimdi çalışıyorum.işten çıkıp saat 19,00 dan sonra börek döşüyorum.var bir terslık ama çözemedim :52::52:

okuyanda yanlış anlayacak şimdi..beni yemek yapmaz sanacak ama :52::52: işin garip olan tarafı o zaman evdeydim çarşı pazar gezmekten yemek yapmaz bulgur pilavıyla geçiştirirdim.şimdi çalışıyorum.işten çıkıp saat 19,00 dan sonra börek döşüyorum.var bir terslık ama çözemedim :52::52:

:D:D bu dediklerini evlendikten hemen ertesi günü yapıyordun dimi :):) alemsiiiin sen kız alemsin.Ben biliyom seni neler yapacağını şekerim.

kuru fasülye-pilav-salata..
tiramisu..

bolu usulü patates çorbası
z.yağlı bamya yemeği
kaşarlı mantar
etli beyaz lahana sarması(komşuda pişti bizede düştü :1:)
çayın yanına portakallı kek

bu arada suböreği harika görünüyor prensesperi ellerine sağlık :34:

kremalı tavuk çorbası(hazır)
mantı
baklava bide
annemden (gün vardı bugün )
kıymalı poğaça
peynirli börek
browni
nişastalı kurabiye:56:

pumpum çorbası(dünden)
ekmek mantısı
kıymalı ıspanak(dünden)
bir de brownie cheesecake yapacağım daha..

herkese afiyet olsun..

Kızlar az önce halamın yaptığı pasta:

20012011069.jpg
20012011068.jpg

20012011070.jpg
20012011071.jpg

derincim halanın elelrine saglık harikaa çok güzel görüntüsü var tadı nasıldı:)

bide tarifi nedier bu pastanın:56:

Back
X