Akşama Ne Yemek Var ?

merhaba,
sosyete mantısının yanına hangi yemek gider..(çorba hariç)

DUN;
patates kızartması
köfte
mısırlı karışık salata fanta

bugun;
balık sipariş ettim
yanına mutlaka salata tabisi...
belki tatlı bişiler yapabilirim...

DUN;
patates kızartması
köfte
mısırlı karışık salata fanta

bugun;
balık sipariş ettim
yanına mutlaka salata tabisi...
belki tatlı bişiler yapabilirim...

bizde dün akşam
peynirli saç böreği ve kola kaynanam yapmş göndermiş benim yemeklerde bugün yiyces

bugündeee taze yeşil fasulye pirinç pilavı yeşil salata
en sevdiğim yemek

ayyy hergün hergün ne yemek yapcaz derdi :((
dünden yayla çorbası var
dün kuru patlıcan ve kuru biber yapmıştım ama iki tane kaldı :((
bugün ne yapsam çorbanın yanına acaba
türlümü yapsam ki ne bide salata bide içecek

Sütlü domatesli bulgur çorbası
Havuçlu nohut yemeği
Pirinç pilavı
Salata
Fanta

kızlar ben kek yapamıyorum naptıysam olmadı fırından mı yoksa tariften mi anlamadım kabarmıyo,, kabarsa bile fosss diye geri sönüyo fazla bekleteyim diyorum üzeri yanıyo ama içi hamur gibi oluyo bi püf noktası söyleyin nolur??????:5::5::5::5::5::5::5::5:

Son düzenleme:
kızlar ben kek yapamıyorum naptıysam olmadı fırından mı yoksa tariften mi anlamadım kabarmıyo,, kabarsa bile fosss diye geri sönüyo fazla bekleteyim diyorum üzeri yanıyo ama içi hamur gibi oluyo bi püf noktası söyleyin nolur??????:5::5::5::5::5::5::5::5:

canım bence senin fırında problem var çünkü benim keklerimde hiç öle bi problem olmadı.ama fırında problem olsa diğer yaptığın pastala böreklerdede problem olur

canım bence senin fırında problem var çünkü benim keklerimde hiç öle bi problem olmadı.ama fırında problem olsa diğer yaptığın pastala böreklerdede problem olur

kurabiye ve böreği çok güzel yapıyo ama kek hayatta yapamıyorum hep atıyorum yaptığımı

bizde bu akşam;
patlıcan musakka
pirinç pilavı
yanına salata mı yoksa kırmızı közlenmiş biberle yoğurt mu yapsam karar veremedim. öneriniz varsa beklerim kızlar.

Back
X