Akşama Ne Yemek Var ?

patateside biraz kırmızı tos biber, pul biber ve az tuzla harmanlayıp poşete koyuyorum tabi öncesinde fırın poşetini az unluyorum, koyuyorum brokoli poşetiyle yanyana borcamda tadları karışmadan pişiyor, çok kolay kızlar :40:

patatesi fırında bende öyle yapıyorum çok güzel oluyor..ama brokoli de eklersek kokusu patateslere sinmezmi??

Tavuk sote pilav. Bide annem büyük ihtimalle salatayıda sen yap dicek işime gelirse bide salata :)

buzdolabının kapağını hala açamıyorum ben, annemde yok 4-5 gün...
koiş tantuni ısmarlıycak bu akşam bize...

canımm geçmiş olsun :29:

ben senin menüleri her zaman çok sevmişimdir biliyo musun..
kısır,mercimek köftesi,brokoli,balık,brüksel lahanası,kereviz vs vs..
damak tadıma çok uyuyo bunlar :56::56::56:

ellere sağlık :16:

maalesef yaşam boyu sürecek bir durum canım, gizli şeker var, diyabete dönüşmemesi için çok dikkat etmem gerekiyor, ilaç tedavisiyle birlikte...

gördüğün yemekler de buna uygun en sevdiklerim o yüzden dön dön aynı şeyler etrafında dönüyorum. eskiden makarna çeşitlerimle harikalar yaratıp, mantı vazgeçilmez yemeğimken artık kırk yılda bir:5: patates ve pirinç pilavı da yasaklı listesinde olduğundan baş sıralarda, yemek düşünmek iyice çileden çıkarıyor insanı:5:

maalesef yaşam boyu sürecek bir durum canım, gizli şeker var, diyabete dönüşmemesi için çok dikkat etmem gerekiyor, ilaç tedavisiyle birlikte...

gördüğün yemekler de buna uygun en sevdiklerim o yüzden dön dön aynı şeyler etrafında dönüyorum. eskiden makarna çeşitlerimle harikalar yaratıp, mantı vazgeçilmez yemeğimken artık kırk yılda bir:5: patates ve pirinç pilavı da yasaklı listesinde olduğundan baş sıralarda, yemek düşünmek iyice çileden çıkarıyor insanı:5:

Canım çok geçmiş olsun :(

Barbunya yemeği (Dünden)
Şehriyeli pirinç pilavı (Dünden)
Körili tavuk kavurma
Mantarlı börek (Kaşarr ve domatesli)
Salata
Meyve

akşama misafirlerim var :16:

kremşantili kek :66:

peynirli börek :66:

havuş salatası :66:

çay ,kola ,soda vs

çerez :52:

geçmiş olsun tatlım rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin sana tüm hastalara

benim annemde şeker hastası 5 yıldır ilaç kullanıyo :59:

dün akşam
mercimek çorbası
dolaptan taze fasulye çıkardım domatesle kavurup koymuştum
ohh misss nasıl özlemişim :1:
yanında diğer günden bulgur pilavı vardı
salata

Son düzenleme:
akşama
kıymalı bezelye yemeği
makarna ( aslında prinç pilavı lazım ama markete gitmeye üşeniyorum :27:)
salata

çayın yanına un kurabiyesi yaptım pişiyo :56:

Back
X