Akşama Ne Yemek Var ?

dışarıdaydık gelirken bütün kızarmış piliç aldık bir güzel katlettik hayvanı :90:

köfte-patates-makarna-yoğurt-cola :56:
kabak tatlısı :69:

Canım çok geçmiş olsun :(

geçmiş olsun tatlım rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin sana tüm hastalara

benim annemde şeker hastası 5 yıldır ilaç kullanıyo :59:

teşekkür ederim kızlar, tabii ki şükür dermansız dert değil, allah dermansız dert vermesin, ama yemek konusu gerçekten tüm hayatını etkiliyor insanın, inan bu topicte yaşadığımız akşam yemeği düşünmenin ötesinde çalışan insan öğlenleri akla karayı seçiyor yemekhane olmayınca :5::5:

bu akşam kaçamak yaptım ama dikkatli kaçamak :77::78:

-yeşil salata
-beyaz peynirli kavurma makarna :56: peynir kan şekerinin daha yavaş yükselmesini sağlıyor:78: :4: o kadar da hakkım ama d im iyaaa:4:

teşekkür ederim kızlar, tabii ki şükür dermansız dert değil, allah dermansız dert vermesin, ama yemek konusu gerçekten tüm hayatını etkiliyor insanın, inan bu topicte yaşadığımız akşam yemeği düşünmenin ötesinde çalışan insan öğlenleri akla karayı seçiyor yemekhane olmayınca :5::5:

bu akşam kaçamak yaptım ama dikkatli kaçamak :77::78:

-yeşil salata
-beyaz peynirli kavurma makarna :56: peynir kan şekerinin daha yavaş yükselmesini sağlıyor:78: :4: o kadar da hakkım ama d im iyaaa:4:

hakkın tabi canım :29:

patates,makarna,pilav,börek çörek de ağıza alındığı andan itibaren nişastalaşıyomuş dimi..
dikkatli olmak lazım..
şeker hastalığı her yaşta kapımızı çalabilir..
normal koşullarda da karaciğere bu kadar yüklenmesek ne güzel olucak..
sebze ağırlıklı beslenerek ömrümüzü uzatabiliriz aslında..
ben izmirli olarak yeşilliği,sebzeleri çok severim..
ama et oburum da..
tatlı da severim ama ölçülü yerim (genellikle:82:)
hamur işiyle ilgim yok allahtan..(makarna dışında:82:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrrr hepinizi çoookkkkk seviyorummmmmmmm

yeşil mercimek
pilav
turşu

Back
X