Akşama Ne Yemek Var ?

Domates çorbası
Etli ,acılı ,bol yeşil biberli kuru fasülye
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Yoğurt
Çayın yanına üzümlü kek:34:

öğlen yemezsek zeytinyağlı bakla var :56: ama baklayı öğlen yiyesim var nedense :1:

akşama bi kaçamak hakkı kullanıp hazır ev yapımı mantı mı yesek acep:44::44:

öğlen yemezsek zeytinyağlı bakla var :56: ama baklayı öğlen yiyesim var nedense :1:

sen dereotlu,bol yoğurtlu bakla mı dedin yoksaaa :56::56::56: çok hafif,çok leziz

e öğlen bakla yersen,akşam bir porsiyon mantıyı rahatlıkla yiyebilirsin bence canımm :70:

sen dereotlu,bol yoğurtlu bakla mı dedin yoksaaa :56::56::56: çok hafif,çok leziz

e öğlen bakla yersen,akşam bir porsiyon mantıyı rahatlıkla yiyebilirsin bence canımm :70:

eveettt, soğuk yenen o enfes hafif bakladan(kaç kişiyi aileleri sıcak yapıp, yoğurtsuz önlerine koydukları için nefret ettikleri baklaya yakınlaştırdım bir bilsen:9:)

evet evet, şekerime dikkat ettiğim bu yemekten sonra bence de hak etttiiiimmm sağ olasın megcimm:48::48:

sende sağol canımm :70:

bende izmir köfte ve pilav pişireyim..
ama yarın manava gidicem tabii,bakla ve semizotu almaya :56:

hangi mantıdan kullanıyosun cnm yani marka falan. bide kızlar sarma yapmak istiyorum ama güzel yaprak bulamıyorum marketlerde:37:

kayseri mantısı diye satılandan alıyorum ben..
aslında eski oturduğum yerde bi kasap vardı ve kasabın eşi açıyodu mantıyı,ondan alırdım haftada bir kere..muhteşemdi lezzeti..:56:
bende iyi yaprak bulamıyorum sarma için.. bu aralar pazı sarması yapıyorum bi de..

Son düzenleme:
tarhana çorbası
yumurtalı ıspanak
salata-yoğurt
çayın yanına acıbadem kurabiyesi

:71:yarın ilk işim bakla ve semizotu almak olacak meg arkadaşım gibi:17:,ne kadar çok bahsetmişsiniz canım çekti,aslında eskiden sevmezdim baklayı ama bir arkadaşımda zeytinyağlı ve sarımsaklı yoğurtla yiyene kadar,gerçekten çok lezzetli:56:,İnşallah yarın pişirebilirim.....:34::71:

Back
X