Akşama Ne Yemek Var ?

Yoğurtlu semizotu çorbası(ilk defa yaptım biraz atmasyon oldu bakalım evdekiler beğenicekmi:34:)
Yazın doldurup buzluğa attığım etli biber dolması:39:
KK dan bi arkadaşın tarifi olan tül böreği:70:

çorba nasıl olduuuuuuuuuuu:52:

kızlar bu arada ne zmaandır evde semizotu salatası yapmadım yarın almak istiyorum ama salata için, üzerine sarmısaklı yoğurt döküyorduk diye hatırlıyorum başka yakışan bir şey var mı aklınızda acep:56::52:

BUgün erkenciyim :1: dışarı çıkacağım da yemeği erkenden hazırlamak istiyorum :61:

Yeşil mercimek yemeği (biz Trakyalı' larda çorba olarak değil, daha koyu kıvamlı yapılır ve ana yemek olarak yenir :61: )

Domates soslu makarna

Salata

Gül böreği yapıcam. Eşime peynirli bana mantarlı...
Belki salata yaparım. Her yemekte salata isterim çünkü :)
Ayran yaparım eşime...
Bir de haşhaşlı yoğurt tatlısı...

kızlar bu arada ne zmaandır evde semizotu salatası yapmadım yarın almak istiyorum ama salata için, üzerine sarmısaklı yoğurt döküyorduk diye hatırlıyorum başka yakışan bir şey var mı aklınızda acep:56::52:

Tabağa koyduktan sonra üzerine azıcık sıvı yağ gezdir kırmızı pul biberde serp afiyetle yee :56:

BUgün erkenciyim :1: dışarı çıkacağım da yemeği erkenden hazırlamak istiyorum :61:

Yeşil mercimek yemeği (biz Trakyalı' larda çorba olarak değil, daha koyu kıvamlı yapılır ve ana yemek olarak yenir :61: )

Domates soslu makarna

Salata

Köy erişteli yapıyorsun demi mercimeği bide reyhan atacaksın içine mis gibi kokarrr :34:

Tabağa koyduktan sonra üzerine azıcık sıvı yağ gezdir kırmızı pul biberde serp afiyetle yee :56:

Köy erişteli yapıyorsun demi mercimeği bide reyhan atacaksın içine mis gibi kokarrr :34:

Ablacım erişteli ya da şehriyeli yapılmıyor bizde soğan-domates-salça ile sade yapılıyor.. :26: ama senin için birgün öyle de denerim :70:

Domates soslu makarna

Salata

bayılırım mercimek yemeğine
ellerine sağlık canım
afiyet olsun

Ablacım erişteli ya da şehriyeli yapılmıyor bizde soğan-domates-salça ile sade yapılıyor.. :26: ama senin için birgün öyle de denerim :70:

Dene bak çok güzel oluyorr mercimeği biraz haşlıyorsun soğanı salçası hatt kırmızı biberde doğrarım reyhan ve nanee katıyorsun içine tavsiye ederimmm bunu :56: :38:

kızlar tam yeri değil belki biliyorum ama
burdan cabuk ve dogru cevap alırım diye dusundum
bu aksam zeytinyaglı enginar pisiricem hayatımda ilk defa :(
enginarı annem salı gunu almıs pazardan posetin icinde suyun icinde bekliyordu
bugun pisirsem bozulmus olur mu acaba
ya da enginarın bozuldugunu nerden anlarım

çorba gerçekten güzel oldu bi ara profilime ekliycem resimli tarifini,ilgilenirsen bakarsın canım,bu arada ilgin için teşekkürler:38::16:

Şehriye çorbası
Yumurtalı ıspanak
Salata
Çikolatalı kek

Belki tavuklu pilav da yapabilirim :)

Son düzenleme:
Back
X