Akşama Ne Yemek Var ?

yeşil fasülye
tavuklu pilav
çoban salata
.. ama bu akşam annelerdeyiz börek yiycez :)

dünden kuru fasulye ile pirinç pilavım var biraz
yanına inegöl köfte ve patates kızartması ilave edeceğim
belki cacık da yapabilirim
bu kadar yeter:31:

kızlar tavuk bagetlerim var ama bu kez poşete atmayıp patatesli sebzeli tencerede sulu pişireyim diyorum sizce nasıl olur? yanınada pilavım var salata ve kola yeter

mücver,ayran, bol salata.... ardından ağlayan kek... oğlum bayılıyor bu menüye...

kızlar tavuk bagetlerim var ama bu kez poşete atmayıp patatesli sebzeli tencerede sulu pişireyim diyorum sizce nasıl olur? yanınada pilavım var salata ve kola yeter

güzel olur bence....tavuk bagetleri biraz daha boyutça büyük olduğu için patatesleri
halka halka doğrarsan daha şık duruyor tabakta..vede arpacık soğan..yoksada soğanları piyazlık
doğrarsan haşlama usulü..hımmm yemede yanında yat

bende bugün bol domates soslu patlıcan kızartması yapacagım yanına yogort salata karpuz tatlı olarakta birşeler ayarlarım :56::56::56:

Son düzenleme:

Ben de arada bu şekilde pişiriyorum canım ama düdüklüde yapıyorum. Tavuğun tüm lezzeti patatese, yemeğin suyuna işliyor çok lezzetli oluyor gerçekten :16:

akşama komşuannem çağırdı patates salatası çiğ börek kek köfte falan varmış sulu yemek değil
Değişiklik olsunmuş

dünde

yayla çorbası
biber dolması :56:
bol yeşillikli nar ekşili salata vardı

semizotu yemeği
yoğurt
cola :56:

bayılırım semizotu yemeğine ama eşimin kokusuna bile tahammülü olmadığı için kendim için bile alıp pişiremiyorum ancak annemde rastlarsam size afiyet olsun :34:
bizde bu akşam;
dünden etli nohut ve pilav var yanına çorba ve cacık yapacam :61:

ben de gezmedeydim şimdi eve geldim gelirken bimden tavuk ızgara aldım,teflonda onları yapıcam yanına da pilav,bir de ayran,belki yapabilirsem salata......:76:

Back
X