Akşama Ne Yemek Var ?

Eheueh akşama yemek yoook napcazz

sadece corba var :26:

fırında tereyağlı çupra balığı
üzerine kekikli sarımsaklı sos
salata kola
iki kişi için çok bile:56:

canım naısl yaptın fırında çuprayı bende bı denesemmı acaba

rüyamda da balık gördüm canım nası çektıyse hala da balık ıstıo canım :1:

Hiç fırında çupra yapamdım bilmiyorum onun ıcın :)

köfte
pilav
rokalı, bol nar ekşili limonlu salata :56:
kara lahana sarması
fıstıklı irmik helvası (dünden)
magnumm

kızlar menulerinize bayıldım siz ev hanımı mısınız yoksa çalısıyormusunuz :52:

ben çalısıyorum da bunların hepsini bir arada yapamam yogun argın eve geliyorum zaten :52:

kızlar menulerinize bayıldım siz ev hanımı mısınız yoksa çalısıyormusunuz :52:

ben çalısıyorum da bunların hepsini bir arada yapamam yogun argın eve geliyorum zaten :52:
canım ben çalışıyorum misal
köfteleri hafta sonu yoğurdum şekil verip buzluğa kaldırdım, şimdi çıkartıp kızartıcam, uyanıklık yapıyorum :1:
kara lahanayı da annem gönderdii yanisi bi pilav ve salata yapıcam, irmik helvasını dün akşam yapmıştım :17:

canım ben çalışıyorum misal
köfteleri hafta sonu yoğurdum şekil verip buzluğa kaldırdım, şimdi çıkartıp kızartıcam, uyanıklık yapıyorum :1:
kara lahanayı da annem gönderdii yanisi bi pilav ve salata yapıcam, irmik helvasını dün akşam yapmıştım :17:

hımmmm yakalandınnn :1::1::1: bende diyorum ki aynı gün içerisinde nasıl yapıyorlar :27:

dünden fırında patatesli tavuk ve pirinç pilavı vardı
bugünde ilave olarak tavuklu un çorbası ve domatesli bulgur pilavı yaptım

pirinnçsiz etli dolma biber olur mu kızlar ya.yeni çıktım eve üşeniyorum 5 kat aşağa inmeye.pirinç kalmamış evde

pirinnçsiz etli dolma biber olur mu kızlar ya.yeni çıktım eve üşeniyorum 5 kat aşağa inmeye.pirinç kalmamış evde

çok üşeniyorsanız bulgurla deneyin bence...daha da besleyici olur hem, tadı da fena olmaz gibi...

Son düzenleme:
Back
X