Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddimisinnn,pişirme yöntemin ne idi benim söylediğim gibimi..
bu arada açık kg ile satılan fasulye almalısın paketli olan kurubaklagiller bazen göründüğü gibi olmayabiliyor.Markası ne olursa olsun,çünkü evliliğimin ilk aylarında çok deneme yanılma yaşadım iyi biliyorum.
elossa ne yazik ki bu mesajini ancak simdi gordum. gerci dun yemege baslamadan once telefondan girip kontrol ettim bi kac kez cevap var mi diye, ama demek ki bunu kacirmisim.canım karnıyarık yapabilirsin
mantı olabilir
fırında mantar olabilir
veya mantar sote olabilir
çorba olarak domates çorbası olabilir,üzerine kıtır ekmek kaşar rendesi ile
dolmanın yanında cacık harici hoşafta harika gider
kabak salatası yapabilirsin yoğurtlu
dolmanın yanına fırında peynirli makarna güzel olur
her türlü turşu çok yakışır,sade yoğurt olur
patlıcan oturtma olabilir
soslu karışık kızartma olabilir
aklıma ilk bunlar geldi
Ciddiyim..tam olarak senin dediğin gibi yapmadım zaten öyle yapsaydım da pişmezdi.. o fasulye aldığızdan beri neredeyse hiç pişmedi.. evet paketti o yaptığım "Ülker Bizim" di ama hiç pişmedi.. açık fasulye aldı bugün onuda eski fasulye alışkanlığı olaraktan çok pişirdim bu seferde dağıldı..Neyse takır takır olmasından iyidir dedik ve pilav eşliğinde yedik..
![]()
elossa ne yazik ki bu mesajini ancak simdi gordum. gerci dun yemege baslamadan once telefondan girip kontrol ettim bi kac kez cevap var mi diye, ama demek ki bunu kacirmisim.
karniyarik ve manti icin de et gerekecegi icin zaten yapamazdim. cacik yaptigim icin de tekrar yogurtlu bir salataya gerek duymadim, yemek konusunda pilavsiz yenebilecek (dolma oldugu icin) ve hafif sulu (yine dolma sulu olmadigi icin) bi sey istemistim en son zeytinyagli barbunya yaptim.
tarhana corbasi
barbunya
karisik kuru dolma
cacik
icecek
oldu menumuz
bu arada gene bir menu olusturmam gerek, beni en cok zorlayan hangi yemegin yanina ne gider meselesi. bazi klasik misafir menulerim var ama her seferinde de ayni yemek yapilmiyor o yuzden yeni kombinasyonlar bulmam gerek :26:
kendimiz icin yaparken zaten mumkun oldugunca az cesit yapiyorum karisik yemek zararli diye.. misafir konusunda da bayagi sadelestirdim, amac guleryuz, sohbet, muhabbet yemek bahane dedik ama az cesit de olsa olanlarin birbiriyle uyumlu olmasi onemli halen..
gelecek menum icin aklimdaki yemek eksili kofte (her yorede adi farkli ve yapilisinda da bazi farklar var ama kisaca kiyma ya da tavuk kiymasi az bulgurla yogrulup misket kofteler yapilir sonra da soslu suda pisirilir sulu yemek seklinde benim dusundugum bu)
bu yemegin yanina ne onerirsiniz?
bi de bu yemegi balik eti ile yapmayi planliyorum...
bu arada gene bir menu olusturmam gerek, beni en cok zorlayan hangi yemegin yanina ne gider meselesi. bazi klasik misafir menulerim var ama her seferinde de ayni yemek yapilmiyor o yuzden yeni kombinasyonlar bulmam gerek :26:
kendimiz icin yaparken zaten mumkun oldugunca az cesit yapiyorum karisik yemek zararli diye.. misafir konusunda da bayagi sadelestirdim, amac guleryuz, sohbet, muhabbet yemek bahane dedik ama az cesit de olsa olanlarin birbiriyle uyumlu olmasi onemli halen..
gelecek menum icin aklimdaki yemek eksili kofte (her yorede adi farkli ve yapilisinda da bazi farklar var ama kisaca kiyma ya da tavuk kiymasi az bulgurla yogrulup misket kofteler yapilir sonra da soslu suda pisirilir sulu yemek seklinde benim dusundugum bu)
bu yemegin yanina ne onerirsiniz?
bi de bu yemegi balik eti ile yapmayi planliyorum...