Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam
etli kabak yemeği - yıldız şehriyeli pirinç pilavı - un çorbası - salata
afiyet olsun
yaa, un çorbasını nasıl yapıyorsun, geçen haftalarda "seksenler" dizisinde gördüm, canım çekmişti, ama unutmuşum ne hikmetse, burda yazdığını görünce yeniden canım çekti
bu arada bugün kızartma günümüz galibabenim menüm:
mercimek çorbası
patates-köfte kızartma
salata
biber patlıcan kızartması yoğurtlu-köfte-nohutlu pilav-salata-ayranbugün gerçekten ulusal kızartma günü galiba iyi bizde törenlerle kutlayalım akşam yemeğinde o zaman
![]()
ben unu kavurarak yapıyorum.
2-3 kaşık un az tereyağında biraz kavuruyorum. sonra 1 bardak soğuk su ekliyorum. buzlukta et suyum bulunur buzluyken bir kase kadar ekliyorum. karıştırarak kaynatıyorum. kaynar su ile kıvamını ayarlayabiliriz. üzerine yağ-kırmızı biber ekleyebiliriz.
ben yerken limon ve az kuru nane ile seviyorum.
kolay gelsin.
elossa sen ayrı bi topic açsana bu yaptığın yemeklerle ilgili. orda tarifde alırız senden. burdan tarif isticemde sanki geçende bununla ilgili bi tartışma çıkmıştı. yazmaya tırstım :) şu krepin tarifini versene. :) birde peynir helvası ne oluyorki. senn yaptığın şeyler neden bilmiom iştahımı açıyor
4 katlı mı??? ooo sen baya baya hünerliymişsin desene :) benim eşim de yemek yemeyi çok sever ben de, hani derler ya, erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diye, aynen bizim evde bu geçerli :) pasta resimlerine ulaşamamana üzüldüm inşallah kamerandaki sorunu halleder buraya resimlerini yüklersin canım :)