Akşama Ne Yemek Var ?

Bende patates yemeği yapıcam birazdan
Yanına pilav yaparım
Semizotumuz var sarımsaklı yoğurtlu
Kırmızı biber közliycem,salata yapıcam
Bi de çaya misafir var ona çikolatalı kek :56:

bugünkü menüm
mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk
bir de peynirli börek yapıcaktım, ama eve gelirken yufka alamadım, yanımda para yok diye, şimdi de çıkamam artık, hazırlan, git-gel uzun iş, üstelik yakın değil yufkacı. eşimle ben olsam sadece yemek yeter de, eşimin iki erkek kardeşi gelicek, sanki gözüme az göründü yemek, yanına ne yapabilirim kızlar, basit bir şey? pirinç pilavı dün yapmıştım, yapmak istemiyorum daha. bulgur pilavını da onlar sevmiyor, napsam ki yaa :31:

bugünkü menüm
mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk
bir de peynirli börek yapıcaktım, ama eve gelirken yufka alamadım, yanımda para yok diye, şimdi de çıkamam artık, hazırlan, git-gel uzun iş, üstelik yakın değil yufkacı. eşimle ben olsam sadece yemek yeter de, eşimin iki erkek kardeşi gelicek, sanki gözüme az göründü yemek, yanına ne yapabilirim kızlar, basit bir şey? pirinç pilavı dün yapmıştım, yapmak istemiyorum daha. bulgur pilavını da onlar sevmiyor, napsam ki yaa :31:

Market yakınsa hazır mantı alabilirsin canım.

bugünkü menüm
mercimek çorbası
fırında patatesli tavuk

sarimsakli yogurtlu makarna yapabilirsin :56: ya da herhangi bir makarna turu...

şu anda annecimle babacım yoldalar bize geliyorlar ve inanılmaz mutluyuumm,keyfim moralim yerine geldi çok şükürr...
doğum günüm ve evlilik yıldönümümüzde yanımızda olacaklar ben çok heyecanlıyımm şimdiden...
ve tabisi bu akşam yemeklerimiz anacımdan tembihlemişti hiç bişi yapma sakın diyee,bende onu dinledim ve iyiki dinlemişim:);

şu an yolda gelenler;
Annem-Babam:)
pastırmalı kuru fasulye
tavuklu pilav
zeytinyağlı yaprak sarma,kara lahana sarma ve biber dolma
kalburabastı tatlısı
sabahta sac da gözleme yapmış peynirli ve kıymalı onlarda geliyooorrr
bende tüm bunları yanına,
göbek salata,yoğurt,kavun karpuz,turşu çeşitleri çıkarıcam hepsi bu..
içecek olarakta cola,soda

tatlıyı ve dolmaları sarmaları dün akşam yapmış anam...
bi an önce saat geçsinde sağ salim çar çabuk gelsinler inşlh...
bide acıktımm...:)

Son düzenleme:
kıymalı bezelye
şehriyeli pilav
ev yoğurdu :34:
tabi bir de ufaklığın okulu için yaptığım ve dondurucuya attığım açmalardan kalanlar :9:

Son düzenleme:
buzlukta azıcık sarmam var onu pişireceğim.

eşim kızartma istedi onu yapacağım.

yoğurt ve salata ekleyeceğim.

afiyet olsun herkese....

kızlar köfte yapmayı düşünüyorum bugün ama başka ne yapsam, şöyle sulu bir şey olsa, çorba dışında :44:

dün
mercimek çorbası
teryağlı pirinç pilavı
fırında baharatlı tavuk pirzola
salata
yoğurt
salatalık turşusu vardı
kavun karpuz üzüm
çayla bisküvi cips
kaynanamlar ve 2 kaynım vardı
bugüne de biraz kaldı onların yanına bşyler daha eklerim diyorum ama karar veremedim burdan fikir çalıcam artık

ayrıca dün doğum günümdü tatlı olarak ilerleyen saatlerde eşimin sürprizi olan çikolatalı pasta vardı

Son düzenleme:
Back
X