Akşama Ne Yemek Var ?

Canım harika görünüyor, ellerine sağlık...
Kekin pandispanya mı? Çok güzel kabarmış :)

canım teşekkür ederimm buyurmazmısınnn:16:
yok kek hazır ben yapmadım,yazmayı atlamışım:))
bu arada sosuda Carte Dor Bitter Çikolatalı Puding pastanın yapımı o kadar basit pratik kii zaten resimlerden de belli oluyor
ayrıca inanılmaz lezzetliii:)))
keki şekerli süt ile tamamen ıslattım onuda yazmamışım:)

hepinzn eline koluna sağlık :) anem hamile gbi hepsini istedi cnm bea ana daha yavrucağım ana rahmine düşemedi :)

İyi Pazarlarrrrr♥♥♥
Bugün Gölbaşındaydık yinee,sabah kociş 8 de uyanıp hadi pikniğe gidelimmi aşk diyince kıyamadım (ççookk uykum vardı oysa)
o kadar erken olunca çok hazırlanamadım haliyle evde olan şeyler Allah ne verdiyse veeee sıcacık Lavaşı,Sıcacık simiti tereyağ ve beyaz peynirle süsleyip süsleyip tıkınınca tabisii şiştikk...
bu saat oldu hala oturup yemek yemedik,sürekli cola-kurabiye,cola-dereotlu poğaça,cola-cips şeklinde:)
akşam lahmacun yemek istiyorum dün burda bir arkadaş yazmıştı canım istedi:56:
eve söyleriz ya da dışarıda yiyip geliriz diye düşünüyorum..
yanına cola veya şalgam
üstüne tatlı olarak ben varım:))
bu da sabahki Gölbaşı Pazar Kahvaltımızdan bikaç kare:)
$Fotoğraf1260.webp$Fotoğraf1265.webp$58744_391193074285678_369690616_n.webp$644531_391190844285901_2042114658_n.webp$47196_391192324285753_1896795518_n (1).webp

Son düzenleme:
Hazır noodle
Salata
Kola lımonata vardı

Bır ıkı saat sonra acıkınca mısır haslıcam
Bugun tatıl sadece kahvaltıya ozendım yeter:24:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Pazarlarrrrr♥♥♥
Bugün Gölbaşındaydık yinee,sabah kociş 8 de uyanıp hadi pikniğe gidelimmi aşk diyince kıyamadım (ççookk uykum vardı oysa)
o kadar erken olunca çok hazırlanamadım haliyle evde olan şeyler Allah ne verdiyse veeee sıcacık Lavaşı,Sıcacık simiti tereyağ ve beyaz peynirle süsleyip süsleyip tıkınınca tabisii şiştikk...
bu saat oldu hala oturup yemek yemedik,sürekli cola-kurabiye,cola-dereotlu poğaça,cola-cips şeklinde:)
yanına cola veya şalgam
Eki Görüntüle 520948 Eki Görüntüle 520947 Eki Görüntüle 520950 Eki Görüntüle 520951 Eki Görüntüle 520952

aa supermisss :16: kahvaltida super :56::56: elinize saglik...afiyet olsun canim :9:

aa supermisss :16: kahvaltida super :56::56: elinize saglik...afiyet olsun canim :9:

canımm çok teşekkür ederimm,harika bi yerdir Gölbaşı...tertemiz miss gibi havası,toprak çimen kokusu,sessizliği,trafiğin olmayışı v.s. mest eder bizi..
kahvaltı hazırlığım aceleye geldi,çok erken saatti hazırlanamadım artık Allah ne verdiyse amaa çokk keyifliydii:emir_bebek::16:

İyi Pazarlarrrrr♥♥♥
yanına cola veya şalgam
Eki Görüntüle 520948 Eki Görüntüle 520947 Eki Görüntüle 520950 Eki Görüntüle 520951 Eki Görüntüle 520952

ayyy bayildim bayildim ne huzurlu ne guzel yaaa... en kral kahvalti iste daha ne olsun !!! afiyet bal seker olmustur kesinlikle cok begendim.. kendim yemis kadar da haz aldim :56::56:

Back
X