• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

kızlar merhaba sebzeli et haşlama yapacağım ama akşamdan haşladım eti düdüklüyü açtığımda biraz sertti, bugün haşlasam olurmuki?

güzel olursa banada mesaj atsana ne olur bende deneyium.. dondurucuya koyabileceğim pratik tarifler arıyorum aslında.. çünkü calışıyom. ct sabah yemek yapıyom.. tapırları koyuyom. hafta içi gelip hemen mikrodalgada ısıtıyom. salata yada turşu çıkartıyom 15 dakkada hazır mamalarımız.
tabiii canım söyleriimm...yoğurdumda kızartması kaldıı..bakalım nasıl olacak..

• Beğen
Reactions: gsx
güzel olursa banada mesaj atsana ne olur bende deneyium.. dondurucuya koyabileceğim pratik tarifler arıyorum aslında.. çünkü calışıyom. ct sabah yemek yapıyom.. tapırları koyuyom. hafta içi gelip hemen mikrodalgada ısıtıyom. salata yada turşu çıkartıyom 15 dakkada hazır mamalarımız.
canım ben denedim de beğenmediim eşim sevdii o yedii..benim damak tadıma uymadıı..hemde ölee yemeklik olmaz atıştırmalık bişe diyeyiimm...

• Beğen
Reactions: gsx
canım ben denedim de beğenmediim eşim sevdii o yedii..benim damak tadıma uymadıı..hemde ölee yemeklik olmaz atıştırmalık bişe diyeyiimm...

mesela ct sabah nohutu . kuru fasulyeyi, yesil.kırmızı mercimeğii ıslıyom.
2 saat kadar falan...ama püf nokta nohutu ıslarken içine 1 tatlı kasığı tuz... hemen pişiyo.
2 aksamlık pişiriyom. tapırlara koyuyom. 2 şer aksamlıkta pılav ve bulgur pilavı yapıyom.
1 aksam kuru, mercımek corba.pilav.
cuma aksamları genelde mantı yapıyom.o zaten pratık

herkes fasulye yapmış :KK49:

bende;

etli kuru fasulye
pirinç pilavı
salatalık turşusu
cacık
var

herkese afiyet olsun :kk77:

patates ve tavuk kızartması pilav turşu salata...ohh miisss..

Back
X