- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
iskender hastası olarak yalancı iskenderin tarifini istiyorumm zahmet olmazsaaYalancı iskender
Bulgur pilavı
Çoban salatası
Siğara böreği
Sandvinç poğaça
Meyveli yaş pasta
Afiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iskender hastası olarak yalancı iskenderin tarifini istiyorumm zahmet olmazsaaYalancı iskender
Bulgur pilavı
Çoban salatası
Siğara böreği
Sandvinç poğaça
Meyveli yaş pasta
Afiyet olsun![]()
Ne demek şekerimiskender hastası olarak yalancı iskenderin tarifini istiyorumm zahmet olmazsaa![]()
ımmm ellerine sağlık ben bunun et yerine kıymalısını yapıyorum bunu da denicemm teşekkürler tatlımmNe demek şekerimFırından aldığımız sıcak pideleri kare halinde kesip tabaklara yerleştiriyoruz 1-2 kat olması sana bağlı ama çok doyurucu olduğu için 1 sıra yeterli oluyor
Üzerine hazırladığımız sıcak domatesli salçalı sosu döküyoruz annem özel yapıyor onu ama bildiğim kadarıyla domates salça yağ bol baharatlar şeklinde hazırlıyor ben bir keresinde domatesli biberli menemen gibi pişiripte dökmüştüm öyle de güzel olmuştu ikisini de deneyebilirsin yani
Dananın çim etli olan yerinden doğranıyor ince ince iskender modeli işte
Baharatlı olarak pişirip iyice piştikten sonra o sosun üzerine yerleştiriyoruz tabi eti daha önceden pişirmelisin yoksa o pişene kadar sosu kurur gider
pideler iyice domatesli salçalı sosu çekince etleri yerleştiriyoruz üzerine kızdırılmış tereyağını ekiyoruz tekrar üzerine ister sarımsaklı ister sade olarak yoğurdunu ekiyoruz tekrar yoğurdun üzerine bir miktar tereyağını döküyoruz ve servise hazır
![]()
ımmm ellerine sağlık ben bunun et yerine kıymalısını yapıyorum bunu da denicemm teşekkürler tatlımm![]()
Dün akşam
Tavuk suyuna Şehriye çorbası
Sarımsaklı kabak kavurması
Salçalı makarna
Semizotlu salata.
Bugün.
Fırında karniyarik.
Şehriyeli bulgur pilavı.
Cacık.
Mersin de semizotu boldur canım ev halkıda yazın semizotunu çok tüketiyor seviyorlar erkek kardeşim özellikle.Kuzum sizin semizotu tarlaniz mi var her aksam var ayol bu ot ,neden marul degil ,neden domates salatasi degil ,neden tursu degilde semizotu![]()
Mersin de semizotu boldur canım ev halkıda yazın semizotunu çok tüketiyor seviyorlar erkek kardeşim özellikle.
Turşu yapılmadı henüz. Marul salatası pek yemiyorlar. Yazın.semizotu olunca yine içine domates.soğan salatalık giriyor
.
Bugün yoktu ama.kahvaltı olduğu için.
Annem de şeker hastası olduğu için tercih ediyor semizotunu. Kişinda cacık olarak tercih eder dolaba koydu.
Dün akşam ki yemekler vardı.Tavuklu kuru fasulye.
Dövme pilavı.
Cacık.
Patlıcan turşusu.