Akşama Ne Yemek Var ?

Domates çorbası
Karnıyarık
Pilav
Ayran
Dünden kalan peynirli tepsi böreği
Pilavı şehriyeli yemeyeli yıllar oldu çocuklarım sevmiyor yapamıyorum burda okuyunca aklıms düştü

Pilavın içinden yabancı bişey olunca istemiyorlar canım ne Mısırlı ne Dometesli beğendiremedim ama şehriye çorbasını içiyorlar da işte sorun pilavda canım
Anladım canım bünye meselesi benim eşimde pilavın içinde et tavuk dışında bir de şehriyeler dışında bir şey yemez mısırlı garnitürlü her türlü severim ben ama yapamıyorum eşim yüzünden senin gibi :110:

benim bulgur pilavı yalan oldu :KK70:
**
biber,soğan ve domatesi doğradım, bulguru yıkıyım dedim,bi baktım kurtlanmış bulgur:KK57: attım çöpe .
bende içine 2 yumurta kırdım menemene cevirdim :KK70:
Hamarat hatun işte hemen menemene çevirmiş:kk77:Bulgur kurtlanıyor mu ya bende yapmadım ne zamandır eşim çok sevmiyorum bulgu pilavını diye:KK51:

Üf ne yapcağımı bilmiyorum ya 6 30 evde olsam esim 8 de evden cıkıyor ise gidiyor
1 saatte ne olabilir dusunuyorum suan
Bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr

Hamarat hatun işte hemen menemene çevirmiş:kk77:Bulgur kurtlanıyor mu ya bende yapmadım ne zamandır eşim çok sevmiyorum bulgu pilavını diye:KK51:

Kurtlanıyor tabi. :KK51:
Çook az yaparsın canın istediğinde , gerçi bulgur da cok bereketli bakliyat, epey ooluyor :)

Mercimek çorbası
Fırında tavuklu.patatesli.Havuçlu. soğanlı .sarımsaklı karnabahar.
Fırında peynirli börek.
Sehriyeli bulgur pilavı
Cacık
Turşu.

Çorba yapmadım ama
Bol domates soslu tavuk sote
Yanına pilav
Mısırlı göbek salata
Bu akşamki yemeklerim
Akşamda çayın yanına kestane ve çerez koyacağım

Back
X