Akşama Ne Yemek Var ?

Dereotlu havuçlu bezelye yemeği:) (işyerinde anlattılar dereotlu falan diye.deniycem bakalım bu akşam:)
Pilav
Cacık

Çalışan kadın menüsü bu kadar oluyo anca :)

Canımmmm.. Tiramisu yu yaptım gerçekten şahane oldu...
Tadı birebir muhteşemmmmmmmm... Dün yarısı bitti bile : )
Yalnız kremasını biraz sanırım cıvık yapmışım üstünde sağlam durmadı bi de keki çok mu ıslattım nedir öyle düzgün bir servis yapamadım bütünlüğü sağlayamadım.. :KK48:
Ama tadı muhteşemdi teşekkürler

Canımmmm.. Tiramisu yu yaptım gerçekten şahane oldu...
Tadı birebir muhteşemmmmmmmm... Dün yarısı bitti bile : )
Yalnız kremasını biraz sanırım cıvık yapmışım üstünde sağlam durmadı bi de keki çok mu ıslattım nedir öyle düzgün bir servis yapamadım bütünlüğü sağlayamadım.. :KK48:
Ama tadı muhteşemdi teşekkürler
afiyet olsunnnn bir dahakine daha güzel olur lütfen tarifi birebir yap..ben o şekil yaptım kesilmiş hali nide resimleyip kendi topiğime attımm.. çokk güzel oldu..

afiyet olsunnnn bir dahakine daha güzel olur lütfen tarifi birebir yap..ben o şekil yaptım kesilmiş hali nide resimleyip kendi topiğime attımm.. çokk güzel oldu..

Evet o halini gördüm işte benimki öyle olmadı ya..
Birebir yaptım aslında.. Sadece dolapta 4 saat değil 2 saat beklettim bir de kremayı ve keki biraz ılıkken birleştirdim ondan olabilir sanırım... Aceleci bir yapım var: )
İnşallah bir daha kine daha iyi olur...

Merhabalar..

İnani n şaşırıyor um bunca çeşit yemeği görünce.isimlerini bilmediklerim bile var.4,5 yıllık evliyim ve hala Çözemedin su yemek işini :(:(

Kat soğanı salçayı kuşbaşı yı gibi birşey değil ya.bi de sevmiyorum zaten.yemek yemek için gelmemisum dünyaya.eşim becerikli bi iki baharatla missss.ama hep et oluyor . bense poğaça,pasta tatlı delisiyim.çok seviyorum onlarla uğraşmayı.

Şimdi iki tane yavrum var.onlar için ogrenmelitim artık..çok canım sıkılıyor kafam da niyw bu kadar büyütüyorum diye..

Sabah evden çıkarken akşama ne yenecek diye düşünmek kabusum oldu.bazen ece giriyorum aklımda hala birşey yok:(

Evlenirken de sevmezdim m.bu nedenle KV.cagirdikca gittim rahmetliye. Kolaya kaçmak iyiydi.şimdi anlıyorum çok yanlış yapmıştım.sorumlulukları çok ağır oldu sonrasında.

Var mi benim gibi bu kadar sıkıntı edip çözen bu işi.yada yol gösterin.

Et kavurma
Pirinç Pilavı
Mevsim salata
Turşu, ayran
Profiterol

Bunlar eşime. Ben de artık salata ve azıcık kavurmayla diyetime devam edicem :)
Ah canım bende öyle diyorum ama yemeğin tadına baktıktan sonra hiç de öyle olmuyor az yemeliyim diyorum ama yine de akşamın sonunda tencerenin dibi görünüyor

Back
X