- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Ohh he
Ohhh hepimize afiyet olsunBulgur pilavında pişti olduk bu sefer de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh hepimize afiyet olsunBulgur pilavında pişti olduk bu sefer de![]()
dolmanın yanoına çorba güzel oluyoıAllah izin verirse biber dolması olacak yemekte.
Yanına tavsiye veren olursa süper olur
teşekkür ederim. Bende çorbadan başka birşey bulamadım.dolmanın yanoına çorba güzel oluyoı
oğmaç çorbasını herkes bilmez. Elinize sağlıEtli bezelye yemeği.
Pirinç pilavı
Oğmaç çorbası
Salata,yoğurt vs
oğmaç çorbasını herkes bilmez. Elinize sağlı
bekarken annem kabak yemegi yapsa yemezdim simdi yapıyorum ustune birde yiyorum yani evlilik nelere kadir![]()
mantar corbası
kabak yemegi
peynirli makarna
bekarken annem kabak yemegi yapsa yemezdim simdi yapıyorum ustune birde yiyorum yani evlilik nelere kadir![]()
Alman pastasını bende deneyeceğim. Güzel bir tarif buldum.Bugün bizde de
-kısır
-pişi
-ıslak kurabiye
-tuzlu kurabiye
-alman pastası ve cay vardi![]()
Gün vardı galiba.Bugün bizde de
-kısır
-pişi
-ıslak kurabiye
-tuzlu kurabiye
-alman pastası ve cay vardi![]()
Güzel olursa paylaşırsan sevinirim.Alman pastasını bende deneyeceğim. Güzel bir tarif buldum.
Immm alman pastam hazirdi amma yazmamisimAlman pastasını bende deneyeceğim. Güzel bir tarif buldum.
Yok canm kardesm gelecekti ona yaptm bende sıkıldım artık yemeklerden degisiklik yapiym dedmGün vardı galiba.![]()
İyi yapmışsın canım.Her zaman insanın canı yemek yemek istemiyor.Arada değişiklik iyidir.Afiyet olsun.Yok canm kardesm gelecekti ona yaptm bende sıkıldım artık yemeklerden degisiklik yapiym dedm![]()
Aynen ya hep yemeklerden sıkıldk artk saolasin tatlmİyi yapmışsın canım.Her zaman insanın canı yemek yemek istemiyor.Arada değişiklik iyidir.Afiyet olsun.![]()