- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
Tahini de sadece pekmezle karistirinca seviyorum haKabak
Şeker
Tahin
Ceviz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahini de sadece pekmezle karistirinca seviyorum haKabak
Şeker
Tahin
Ceviz
Kabakları ayıkladıktan sonra doğruyorum..Tahini de sadece pekmezle karistirinca seviyorum hatam tarif edebilirmisin canm sanada zahmet olmazsa
Bunu bir diyetisyene sormak lazm seker orani ne kadar olmali diye.teşekkürler esescimKabakları ayıkladıktan sonra doğruyorum..
Üstüne şekeri döküyorum(1 gece bekliyor )
Ertesi gün 5dk ocakta 20dk fırında pişiriyorum. .
(Sadece tencere pişer .. tercih meselesi )
Üzerine ceviz , tahin (istediğiniz herşey )
Kabak kendi tatlı olduğu için diğer hamur işlere göre daha iyi elbette sor canım benim ♡Bunu bir diyetisyene sormak lazm seker orani ne kadar olmali diye.teşekkürler esescim
Evet zaten buara butün diyetisyenler kabagi öneriyor da amma seker oranini söylemiyorlar soram da öyle yapam bariKabak kendi tatlı olduğu için diğer hamur işlere göre daha iyi elbette sor canım benim ♡
Evet zaten buara butün diyetisyenler kabagi öneriyor da amma seker oranini söylemiyorlar soram da öyle yapam bari![]()
Paziyi nasil yapiyorsun canim ispanak gibi mi?Tarhana çorbası
Pazı yemeği
Yoğurtlu erişte
:)
Evet ıspanak gibi yapıyorum canım. Icine az kimyon birde bulgur ekliyorum ve sarımsak rendeliyorum soğanı kavururken hoş bir aroma katıyor :)Paziyi nasil yapiyorsun canim ispanak gibi mi?
Ben bir kere bulgur kofteli yapmıştım oyalamisti cok onun kestirme yoldan olani gibi oluyor yani :) denemek lazim tesekkur ederim :)Evet ıspanak gibi yapıyorum canım. Icine az kimyon birde bulgur ekliyorum ve sarımsak rendeliyorum soğanı kavururken hoş bir aroma katıyor :)