- 18 Aralık 2013
- 3.686
- 5.841
- 248
Afiyet olsunbende birazdan biber doldurucam.
menumuz ayni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunbende birazdan biber doldurucam.
menumuz ayni![]()
Bende 91 yimevettttt sayfaaaa 1993 dogum yilim.
Afiyet olsun![]()
Afiyet olsun kizlarBarbunya yemegi
Tavuk yemegi
Öğleden kalan az kisir
Yogurt
Saol tatlm sizede afiyet olsunAfiyet olsun kizlar
disaridan alinanlar sagliksiz oluyor cnmÇok nadir yemek yapıyorum genel olarak fast food ancak bu akşam altı yoğurtlu üstü bol salçalı kıyma soslu makarna yapmayı düşünüyorum özendiriyorsunuz beni ya![]()
disaridan alinanlar sagliksiz oluyor cnm
evdeki makarnayi disardakine degismem.
afiyet olsun![]()
maleseff bende oyleydim ama alisiyo insan yapa yapa.Sağol canım benim normalde çok yorgun geliyorum ve yemek yapma konusunda tam bir beceriksizim malesef tek yaşıyorum ve fazlasıyla üşengeç davranıyorum yemek konusundabeceriksiz olduğum için yemek yapmakta beceriksiz olduğumu söylemiş miydim
![]()
maleseff bende oyleydim ama alisiyo insan yapa yapa.
bosver sen disariyi.sandvic yap.makarna yap.kolayina kac.
hatta yakin olsak yollardim yaptiklarimdan.
Sirf ona cevap bulamadigimdan mercimegi sade yapip yanina keşli eriste yapiyorum :))Erişteli yeşil mercimeğin yancıları ne olur ey ahali?
O nasil bi yemek cnm tarifini verirmisin?Erişteli yeşil mercimeğin yancıları ne olur ey ahali?
O nasil bi corba ola ki dedim. Baktim. Simdi uyuyup rüyamda bi kazan icmek istiyorumGülüklü çorba
Nohut Yahni
Pilav
Salata
Turşu
![]()
O nasil bi corba ola ki dedim. Baktim. Simdi uyuyup rüyamda bi kazan icmek istiyorumyuh acikmisim ben
![]()
ayy gulluk mu cok ozledim yaaaGülüklü çorba
Nohut Yahni
Pilav
Salata
Turşu
![]()