- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
yaptıkça yüklüyorum topiğime canım gerçi biraz arada verdim..tatlıyı sevdiğimden bir 6 kilo yapıştı bana . onu vermeye çalışıyorum..Kakao senden yeni tatlı tarifleri bekliyorum
Eskiden daha çok yüklüyordun sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptıkça yüklüyorum topiğime canım gerçi biraz arada verdim..tatlıyı sevdiğimden bir 6 kilo yapıştı bana . onu vermeye çalışıyorum..Kakao senden yeni tatlı tarifleri bekliyorum
Eskiden daha çok yüklüyordun sanki
beyaz peynirSalçalı yemeklerin hepsi
Kebap
Off
Bir de beyaz peynir
Beyaz peynir olarak kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz köy peyniri gibi, yada köy peyniri benzeri varsa yoğurt suyunda bekletirseniz bildiğiniz Edirne peyniri gibi oluyorSalçalı yemeklerin hepsi
Kebap
Off
Bir de beyaz peynir
Yemekleri nasıl yapıyorsun peki.Evet , İspanya'da
Ve burada salça bile yok.
beyaz peynirnasıl peynir yokmu orada
Beyaz peynir olarak kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz köy peyniri gibi, yada köy peyniri benzeri varsa yoğurt suyunda bekletirseniz bildiğiniz Edirne peyniri gibi oluyor![]()
Yemekleri nasıl yapıyorsun peki.
İnternette videolar var, yoğurt mayası elde etmek için, mesela nohuttan elde edilen var, onu deneyenler kıvamı çok sulu diyor, ben denemedim henüz, birde karınca yumurtasından elde edilen var.. Gerçek maya o olduğu söyleniyor. Videoları var.İnternet'ten bakmıştım Nasıl yapıldığına
Ama burdaki yoğurtlar krem yoğurt
Yani bizim yoğurtta yok
Suyu olmuyor
Baksam uğraşırım aslında.İnternette videolar var, yoğurt mayası elde etmek için, mesela nohuttan elde edilen var, onu deneyenler kıvamı çok sulu diyor, ben denemedim henüz, birde karınca yumurtasından elde edilen var.. Gerçek maya o olduğu söyleniyor. Videoları var.
yoğurdunu kendin yapİnternet'ten bakmıştım Nasıl yapıldığına
Ama burdaki yoğurtlar krem yoğurt
Yani bizim yoğurtta yok
Suyu olmuyor