Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurtlu tavuk salatasını nasıl yapıyosun canım?Tavuklu sehriyeli ve nohutlu yoğurt çorbası
Yoğurtlu tavuk salatası.
Zeytinyağlı yaprak sarmasi.
Turşu ve dondurma.
Tavuk gogsunu hasladim küçük küçük parçalara bölDüm. Icine maydanoz. Kornison ve 2 dis sarımsak. Tuz.kırmızı pul biber ve yoğurt ile karıştırdım. Yağ katmadim. Dereotu ve mayonez kullananlarda var ama ben katmadim mayonezi sevmiyorum.Yoğurtlu tavuk salatasını nasıl yapıyosun canım?
Teşekkürler canımTavuk gogsunu hasladim küçük küçük parçalara bölDüm. Icine maydanoz. Kornison ve 2 dis sarımsak. Tuz.kırmızı pul biber ve yoğurt ile karıştırdım. Yağ katmadim. Dereotu ve mayonez kullananlarda var ama ben katmadim mayonezi sevmiyorum.
Şu karnabahar köftesini bir ben mi beceremiyorumKarnıbahar köftesi, sebzeli bulgur pilavı, tarhana çorbası, salata ve tabiki vazgeçilmezim ev yapımı yoğurt![]()
Aynen nefis değil mi,ben bazen ne yapsam diye düşünürken buraya bakıyorum ve öyle menü oluşturuyorumYa bu topic çok fena menülere baktıkça canım çekiyir hele o kuru fasulye yapanlarmisafir edin beni
Ayy canımm şifa oksun size yemekleriniz karbonatın varsa azıcık alır diriliğını hatirlatayim sana :))Şu karnabahar köftesini bir ben mi beceremiyorumnasıl yapıyorsunuz,ben bir kere denedim dağıldı gitti.
Aynen nefis değil mi,ben bazen ne yapsam diye düşünürken buraya bakıyorum ve öyle menü oluşturuyorumBuyurun gelin beklerim ama düdüklü bozuldu azıcık diri oldu,hala pişiriyorum
![]()
Süzme mercimek çorbası
Tavuk sote
Pirinç pilavı
Zeytinyağlı taze fasulye
Cacık. Koz biber ve koz patlıcan salatası.
Sigara boregi (firinda)
Dondurma ve kola.