- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Tavsiye ederim..İlk defa duydum ,denemek lazım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiye ederim..İlk defa duydum ,denemek lazım.![]()
Cok mantikli yapiciiim :) damak tadima uygun olur sanirim. Damla sakizi atsam icine olur mu acaba?Pratik olan fırın sütlaç var bir de sun un verdiği dışında..
1,5 paket vanilyalı puding, 1,5 çorba kaşığı pirinç ile..(pirincin cinsi küçükse)
Pirinçi 1 su bardağı süt ile pişirip, yumuşatıyoruz biraz, sonra 1 lt süt ile pudingleri pişirmeye başlayıp, kaynamaya başlayınca pirinci içine atıyoruz.. Daha sonra ılıtıp içine 1 yumurta sarısı çırpıp pudinge ekleyip fırın kaplarına döküp, 10 dk kadar kontrollü pişiriyoruz![]()
Örneğin 2 paket pudingden yaparsan 1 ni damla sakızlı puding ile yapabilirsin yada 1,5 ile yaparsan buçuk olanı damla sakızlı ile yapabilirsin, yada pudingleri bir kapta harmanlayıp, 4e bölüp, 4 te 3 nü kullanabilirsinCok mantikli yapiciiim :) damak tadima uygun olur sanirim. Damla sakizi atsam icine olur mu acaba?
Pratik olan fırın sütlaç var bir de sun un verdiği dışında..
1,5 paket vanilyalı puding, 1,5 çorba kaşığı pirinç ile..(pirincin cinsi küçükse)
Pirinçi 1 su bardağı süt ile pişirip, yumuşatıyoruz biraz, sonra 1 lt süt ile pudingleri pişirmeye başlayıp, kaynamaya başlayınca pirinci içine atıyoruz.. Daha sonra ılıtıp içine 1 yumurta sarısı çırpıp pudinge ekleyip fırın kaplarına döküp, 10 dk kadar kontrollü pişiriyoruz![]()
Sen boyle kolaya kacan tarifler bulursan yaz bize aradaÖrneğin 2 paket pudingden yaparsan 1 ni damla sakızlı puding ile yapabilirsin yada 1,5 ile yaparsan buçuk olanı damla sakızlı ile yapabilirsin, yada pudingleri bir kapta harmanlayıp, 4e bölüp, 4 te 3 nü kullanabilirsin
Yani mutfakta çareler tükenmez![]()
Ablam sütlacı pudingden yapardı üşengeç olduğu için, ben yumurta ile fırın sütlaç olarak uyguladım.. Ama içine yumurta girdiğinden pirinç ve puding ayarını kendi usulümce verdim, ben biraz cıvık yapıyorum pudingi ki fırınlandığında orta kıvam alsın diye.. İçinde pirinç var sonuçta..Cok iyiymis Bende ilk kez duydum
Denemek lazim
Gercekten zamandan tasarruf
Spanglenin pratiği, 1 hazır paket satılanı, 2 ev yapımı gibi gözükmesini istiyorsan, hazır kakaolu pudinge mesela 1 su bardağı portakal suyu 2-2,5 bardak süt ile pişir. Sürekli karıştırarak. ılınıncada İçine krem çikolata (çokokrem, nutella sarelle gibi) meela 4-5 kaşık döküp mikserleSen boyle kolaya kacan tarifler bulursan yaz bize aradasupangle yapacaktim sözüm vardi onu yapayim sonra puding alip yapayim sutlaci :)
Ablam sütlacı pudingden yapardı üşengeç olduğu için, ben yumurta ile fırın sütlaç olarak uyguladım.. Ama içine yumurta girdiğinden pirinç ve puding ayarını kendi usulümce verdim, ben biraz cıvık yapıyorum pudingi ki fırınlandığında orta kıvam alsın diye.. İçinde pirinç var sonuçta..
Ben sütlü tatlılar kategorisi yarışması açılsın ne tarifler veririm![]()
Ben 4-5 aydır üyeyim, topik açmak aklıma gelmedi.. Açınca haberdar ederimMerakla bekliyorum o zaman tariflerinizi.
Cogu kisinin tariflerini paylastigi bir baslik var , sizin de var mi ? Takip edelim hemen.
Ben 4-5 aydır üyeyim, topik açmak aklıma gelmedi.. Açınca haberdar ederim![]()
Yarisma kategorisi acildiginda haber etSpanglenin pratiği, 1 hazır paket satılanı, 2 ev yapımı gibi gözükmesini istiyorsan, hazır kakaolu pudinge mesela 1 su bardağı portakal suyu 2-2,5 bardak süt ile pişir. Sürekli karıştırarak. ılınıncada İçine krem çikolata (çokokrem, nutella sarelle gibi) meela 4-5 kaşık döküp mikserle
Bu arada kolaya kaçan tarifleri kendim uyduruyorum, yada ilave eksiltme yapıyorum :)
Limonlu nasil yapiyorsun deyiver lütfen :)Limonlu kızartma tavuk
Salçalı spagetti
Yoğurt
Afiyet olsun![]()
li
Limonlu nasil yapiyorsun deyiver lütfen :)