Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim oluyordur ben de bir iki damla koyardım bir de böyle deneyeyimTavaya sıvı yağ yarım limonun suyu tuzu ve karabiberi ekleyip harmanlıyorum sonra tavukları ekleyip karıştırıyorum sosa bir güzel kapaklı tavada altlı üstlü kızartıyorum iyice kızarınca üstünü açıyorum arada hava alıyor falan çok güzel bir tavuk oluyor![]()
Afiyet olsun şimdiden limon küçükse tamamını da sıkabilirsin nar gibi kızarıyorEminim oluyordur ben de bir iki damla koyardım bir de böyle deneyeyim![]()
merhabaa sütlü badem çorbası tarifi nasıl ilk defa duydum ama badem e bayılırım çiğ kavrulamamış badem den mi yapıyorsunuz teşekkürler şimdidenSütlü badem çorbası , firinda tavuk , pilav salata fikrim degişmezse bugünkü menüm de bu :)
afiyet olsun güzel menüüüüdünden kalma mercimek çorbası
közlenmiş patlıcanı domates ile soteledim
yanında yogurt
![]()
teşekkür ederimafiyet olsun güzel menüüüü![]()
tam benlik bir menükuru fasulye
pilav
turşu
ah keşke gelebilsem teşekkürlergel buyur beraber yiyelim![]()
Cok basit bir tarif kuruyemişciden aldigimiz bademle yapiliyor tuzlu olan.Alında kremalı yapıyorlar ama sütlü daha hafif oluyor bence , 3 yemek kaşıği robottan gecirilmiş toz badem 3 yemek kasigi un tencerede 3,4 yemek kş sıvıyağ ile kavruluyor unla bademin kokusu gelince 4 su br soguk su bir paket krema ya da bir su br süt.Et bulyon iki tane icine .Güzelce karıstirip kivam alması sağlaniyor.Ben de bir davette yemistim almistim tarifini yiyenler seviyor degisik buluyorlar. :))merhabaa sütlü badem çorbası tarifi nasıl ilk defa duydum ama badem e bayılırım çiğ kavrulamamış badem den mi yapıyorsunuz teşekkürler şimdiden
teşekkür ederim :))Cok basit bir tarif kuruyemişciden aldigimiz bademle yapiliyor tuzlu olan.Alında kremalı yapıyorlar ama sütlü daha hafif oluyor bence , 3 yemek kaşıği robottan gecirilmiş toz badem 3 yemek kasigi un tencerede 3,4 yemek kş sıvıyağ ile kavruluyor unla bademin kokusu gelince 4 su br soguk su bir paket krema ya da bir su br süt.Et bulyon iki tane icine .Güzelce karıstirip kivam alması sağlaniyor.Ben de bir davette yemistim almistim tarifini yiyenler seviyor degisik buluyorlar. :))