Akşama Ne Yemek Var ?

Kizlar esimin dogum gunu supriz pasta yaptim
Nasil olmus?

Menumuz :

Balik salata
Cikolatali pasta

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 70
Şöyle basit ama güzel , :21:En Büyük KK
yapımı kolay tatlı tarifleriniz var mı kızlar? :kk77:
Acayip canım tatlı çekiyor bugünlerde:KK15:

Şöyle basit ama güzel , :21:En Büyük KK
yapımı kolay tatlı tarifleriniz var mı kızlar? :kk77:
Acayip canım tatlı çekiyor bugünlerde:KK15:
Halley demişken aklıma geldi.:KK58:Halleyi ufak parçalara kırıp,hazırlanan krem şantiyle karıştırıldiğnı,pasta gibi olduğunu da duymuştum.Hep aklımda yapması ama bir türlü nasip olmadı.Sen yap ta ,güzel oluyorsa bende yapayım.Malzemeler boşa gitmesin.:KK53:

Halley demişken aklıma geldi.:KK58:Halleyi ufak parçalara kırıp,hazırlanan krem şantiyle karıştırıldiğnı,pasta gibi olduğunu da duymuştum.Hep aklımda yapması ama bir türlü nasip olmadı.Sen yap ta ,güzel oluyorsa bende yapayım.Malzemeler boşa gitmesin.:KK53:
Bana içine fındık veya ceviz katılmış ravani pratik gelir.Kek çırpar gibi yapıp,fazladan şerbet hazırlamak.Daha pratiğini istersen marketten halley,çikolata,lokum:KK48:

Değişik şöyle basit diyorum :)

Onun adı yanardağ pasta, internette tarifi var.. Bence çok ağır oluyor tadı :63:

Back
X