Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana beslenme cantasi hazirlasan yaçocuğum yok ama ben olsam beslenme çantasına hafif ama doyurucu pratik şeyler yapardım
mesela patates salatası
bol malzemeli (sosis salam kaşar domatesli isteğe göre jambon filan da konulabilir) sandwiçler
şişeye ayran yapar ya da küçük saklama kabına biraz yoğurt koyardım tatlı kaşığyıla yesin diye
ya da kendim portakal suyu mandalian ya da greyfurt suyu sıkardım cam şişede muhafaza edederek içsin diye
bunun dışında h.sonları evde olduğumda mümkün olduğunca simisi açmayı poaçayı keki filan evde yapardım
onlardan da dönüşümlü menü oluştururdum
aklıma bunlar geldiii![]()
Köfte
Patates kizartmasi
Spagetti
Yogurt
Kalorinin dibine vurduk yine :-/ yerken iyiydi...
Bu menünün aynısını öğlen yedik şimdi akşam yemeği yemiyoruz
Kalori ama bazen de değiyor
Oh afiyet olsun size de ama eğdi ya :) bugun cok cok fazla is yaptim cocukla hak ettim bence. dişim agrimasa daha cok tadina varirdim da neyse.
Ay geçmiş olsun
Diş Ağrısı çok kötü
Karanfil yağı koymayı deneyin
Bende azaltıyor
Dişinol var uyuşturuyor agriyan dis bölgesini aklınizda olsun.Eczanede satiliyor.Kendi var da yagi yok almak lazimteşekkür ederim...
Dişinol var uyuşturuyor agriyan dis bölgesini aklınizda olsun.Eczanede satiliyor.
Sanmiyorum yaptıgını ama doktora sormadan kullanmamak lazim .Tez şifa bulursub insallah .Onu biliyorum da emziriyorum :-/ birsey olur mu acep?
Amin teşekkür ederim :)Sanmiyorum yaptıgını ama doktora sormadan kullanmamak lazim .Tez şifa bulursub insallah .