Akşama Ne Yemek Var ?

Çanakkale çok severim
Kepez de öğrenci yurdunda kalmıştım🙈

Rüzgarı çok ünlü😂
Süslenip okula giderdık okula varınca einstein saçına benziyordu saçlar🤯

Ama çok güzel zamanlardı❤️
Tabi 365 günün 360'i ruzgarlidir.
Hic bilmem ben sifir ruzgarli gün 😁
Ama Kepez de kampuse cok ters ya 😁
Hangi bölümü okudunuz? Ben de buraliyim ve burada okudum.

Yarin ogleden sonra soguk hava dalgasina giriyormusuz. Cumartesiden itibaren de yogun kar yagisi dendi. Tabi nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama dikkatli gidin.
Bu sene her yer donuyor sanirim mersin de buz gibi donuyor zaten don uyarısı yapmışlar geceleri eksileri görüyoruz ki biz de normal de böyle olmaz camlar buz tutmus köylere kar yağmis daglar bembeyaz kuru ayaZ VAR merkezede karin soğuğu geliyor.

Ekonomik ama
Ondan onemlisi icine ne kattigini biliyorsun, koruyucu tatlandirici glikoz vs. yok. Bu tatli
Hem serbetli hemde hafif oluyor gercekten.

Buarada ben yumurtanin beyazini icine koydum
Sarisini disina surdum tariften farkli
Olarak..

Evet daha saglikli . Bazi ozel yerlerin baklavalarini tercih ediyoruz 1000 gram alacagimiza 500 gram aliyorduk tadimlik uzun zamandir almadik hem saglikli beslenmeye calisiyoruz hem de herşey zamli maalesef

Bu sene her yer donuyor sanirim mersin de buz gibi donuyor zaten don uyarısı yapmışlar geceleri eksileri görüyoruz ki biz de normal de böyle olmaz camlar buz tutmus köylere kar yağmis daglar bembeyaz kuru ayaZ VAR merkezede karin soğuğu geliyor.
Eyvah. Mersin soguk olmaz pek ama orasi bile oyleyse burasi nasil olacak acaba 😳
Korktum suan. Buz olayi en korktugum seylerden biri.

Sulu köfte içine patates havuç ve bezelye de ekliyorum, Pilav, turşu ve ayran. 🤗
Islak kek veya Elmalı rulo pasta arasındayım, oğlum öğle uykusundan uyansın karar onun 😋

Back
X