Akşama Ne Yemek Var ?

iki gündür akşam yemeği yapmıyodum
eşim köy evinde çocuklar okul çıkışı çarşı da arkadaşlarıyla oturup bişeyler atıştırmış oluyorlardı yemek istemediler ben de yulaf diyetindeyim.ama bugün akşam yemeğim olacak herkes evde.bu akşam için tasarladığım
erişteli yeşil nercimek yemeği
tavuk baget yanına pilav
cacık

Bugun ne pisirsem bilmiyorum. Dun asma yapragi temizleyip hasladim dondurucu icin. Oglum sarma mi yapacaksin dedi. Cani çektiyse diye biraz sararim. Baska ne yapsam. Biktim yemek düşünmekten 😒
Bende hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten yaşlandım 😁
Eşim de sen bilirsin diyo sağ olsun çok yardımcı bu konuda 🤦🏻‍♀️😉

Etli patatesli nohut
Salcali sebzeli bulgur pilavı
Semizotu salatası (Domatesli soganli salatalikli ekşili zeytinyağlı)
Karışık turşu ve dondurma

Biber ve patlıcan dolması
Cacık
Karpuz
konu ile alakası yok ama yazı stillerinizi ve yazı renk tonunu önceden kaydedip mi kullanıyorsunuz yoksa her yazdığınızdan sonra mı düzeltiyorsunuz.bende koyu temalı yazmak istiyorum ama ayarlarda göremedim sanki .anca yazdıktan sonra değişiklik oluyor her seferinde de uğraşmak zor gibi

konu ile alakası yok ama yazı stillerinizi ve yazı renk tonunu önceden kaydedip mi kullanıyorsunuz yoksa her yazdığınızdan sonra mı düzeltiyorsunuz.bende koyu temalı yazmak istiyorum ama ayarlarda göremedim sanki .anca yazdıktan sonra değişiklik oluyor her seferinde de uğraşmak zor gibi
Yazarken ayarlıyorum canım kaydetme yok önceden .Olsa güzel olurdu ama her seferinde uğraşmazdik.🙃

Yazarken ayarlıyorum canım kaydetme yok önceden .Olsa güzel olurdu ama her seferinde uğraşmazdik.🙃
teşekkür ederim ben de dedim ki bi ayarı vardır belki .denediğimde ben de aynı sizin gibi yazım esnasında değiştirebildim çünkü.zahmet edip cevap verdiğiniz için teşekkürler🥰

İzgara bonfile
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili )
Köz patlıcan ve köz biber salatası (sarimsakli yoğurtlu)
Kola

Back
X