Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten yaşlandımBugun ne pisirsem bilmiyorum. Dun asma yapragi temizleyip hasladim dondurucu icin. Oglum sarma mi yapacaksin dedi. Cani çektiyse diye biraz sararim. Baska ne yapsam. Biktim yemek düşünmekten![]()
Etli patatesli nohut
Salcali sebzeli bulgur pilavı
Semizotu salatası (Domatesli soganli salatalikli ekşili zeytinyağlı)
Karışık turşu ve dondurma
konu ile alakası yok ama yazı stillerinizi ve yazı renk tonunu önceden kaydedip mi kullanıyorsunuz yoksa her yazdığınızdan sonra mı düzeltiyorsunuz.bende koyu temalı yazmak istiyorum ama ayarlarda göremedim sanki .anca yazdıktan sonra değişiklik oluyor her seferinde de uğraşmak zor gibiBiber ve patlıcan dolması
Cacık
Karpuz
Yazarken ayarlıyorum canım kaydetme yok önceden .Olsa güzel olurdu ama her seferinde uğraşmazdik.konu ile alakası yok ama yazı stillerinizi ve yazı renk tonunu önceden kaydedip mi kullanıyorsunuz yoksa her yazdığınızdan sonra mı düzeltiyorsunuz.bende koyu temalı yazmak istiyorum ama ayarlarda göremedim sanki .anca yazdıktan sonra değişiklik oluyor her seferinde de uğraşmak zor gibi
teşekkür ederim ben de dedim ki bi ayarı vardır belki .denediğimde ben de aynı sizin gibi yazım esnasında değiştirebildim çünkü.zahmet edip cevap verdiğiniz için teşekkürlerYazarken ayarlıyorum canım kaydetme yok önceden .Olsa güzel olurdu ama her seferinde uğraşmazdik.![]()