Akşama Ne Yemek Var ?

Eşim evdeyken yemek pişmiyor ya evde :KK43: Cumadan yaptım onu yiyelim diye cıks, sabah öğle akşam dışarıdan bi şey söylüyoruz. Hafta sonu denen bi şey olmasa birikim yapabilicez demek ki 😅 Var mı bi öneriniz?
Ben üst üste 2 gün dısarda yesem 3. Gün kötü hissediyorum
Sanki karnım şişiyor gibi

O yüzden eşim oğlum yese bile ben yemiyorum evde pişirdiklerimi yiyorum

Biz bir ara her Allah'ın günü sabah öğle akşam dışarıdan yiyorduk. Çok da severim aslında ama bıktım ben de gerçekten ev yemeğinin tadı yok hiçbirinde. Ama şu hafta sonunu çözemedim :(

Biz bir ara her Allah'ın günü sabah öğle akşam dışarıdan yiyorduk. Çok da severim aslında ama bıktım ben de gerçekten ev yemeğinin tadı yok hiçbirinde. Ama şu hafta sonunu çözemedim :KK43:
Her haftasonu 3 öğün dışarıdan söylemek yerine sadece cumartesi yada pazar günü söyleyin 1 güne insin.

Yada dışarıda satilanlari evde yapın en azından ne yediğinizi bilirsiniz.

Kofte ekmek,tantuni,tavuk köfte vs.En azından yanına çorba filan yaparsanız belki sivi ihtiyaçi karşılanır.

Bende de oluyor bu bir ara dışarıdan söylerdik bizde çok sık tabi dışarısı kuru oluyor işte yanında ayran vs olsada yine fark etmiyor şişkinlik yapıp kabız oluyordum 🤣

Biz bir ara her Allah'ın günü sabah öğle akşam dışarıdan yiyorduk. Çok da severim aslında ama bıktım ben de gerçekten ev yemeğinin tadı yok hiçbirinde. Ama şu hafta sonunu çözemedim :KK43:
Ben de sizi çok iyi anlıyorum, biz de aynı durumdaydık.. Ben dışardan yemeğe bayılsam bile son zamanlarda sıkılmıştım.. ama sadece hafta sonu söylemek değişiklik de olur aslında.. Güzel olur.. Cumartesi fast food söylersiniz örneğin, pazar ızgara, makarna, tavuklu pilav tarzı şeyler.. Siz de mutfaktan sıkılmamış olursunuz

Bende de aynısı oluyor 2 gün dışarıdan yesem 3.gün kendimi kilo almış gibi rahatsız hissediyorum.

Her haftasonu 3 öğün dışarıdan söylemek yerine sadece cumartesi yada pazar günü söyleyin 1 güne insin.

Yada dışarıda satilanlari evde yapın en azından ne yediğinizi bilirsiniz.

Kofte ekmek,tantuni,tavuk köfte vs.En azından yanına çorba filan yaparsanız belki sivi ihtiyaçi karşılanır.
Orada aslında dışarının yemeğini özlediğimizden değil de aman dizi izleyelim aman kitap okuyalım gel şunu yapalım ay üşendik sarılıp oturalım diye diye kalıyor yemek biraz da. Önceki gün yediğimizi de yemiyoruz öyle kalıyor :( İlerleyen zamanlarda geçer belki.
Ben de sizi çok iyi anlıyorum, biz de aynı durumdaydık.. Ben dışardan yemeğe bayılsam bile son zamanlarda sıkılmıştım.. ama sadece hafta sonu söylemek değişiklik de olur aslında.. Güzel olur.. Cumartesi fast food söylersiniz örneğin, pazar ızgara, makarna, tavuklu pilav tarzı şeyler.. Siz de mutfaktan sıkılmamış olursunuz
O da doğru aslında, yine de her hafta sonu olmasın bıktım 😅

Back
X