Akşama Ne Yemek Var ?

Bayadır yemek yapmadık evde, hiç malzeme yoktu. Malzeme almaktansa dışarıdan söyledik yine midem kaldırmıyor 🥲

Bugün;
Köz biber çorbası (hazırlardan deneyeceğim ama içindeki sarımsak sirke vs rahatsız etmez umarım)
Ispanak yemeği / yoğurt
Salata
Denediniz mi çorbayı ? Bende yapmak istiyorum ama hazır konservelerden nasıl olacağına emin olamadığım için hiç yapamadım 🤔😁

Denediniz mi çorbayı ? Bende yapmak istiyorum ama hazır konservelerden nasıl olacağına emin olamadığım için hiç yapamadım 🤔😁
Denedim az önce, ben çok beğenmedim ama olsa yememezlik yapar mıyım yapmam. 😅 ama eşim beğendi baya. Sirkeydi sarımsaktı içindeki o ek şeyler bizi rahatsız etmedi aşırı tadı gelmedi. Ama yaparsanız tavsiyem un miktarını ya biraz artırın ya da suyu azaltın az daha kıvamlı olursa daha hoş olur :)

Denedim az önce, ben çok beğenmedim ama olsa yememezlik yapar mıyım yapmam. 😅 ama eşim beğendi baya. Sirkeydi sarımsaktı içindeki o ek şeyler bizi rahatsız etmedi aşırı tadı gelmedi. Ama yaparsanız tavsiyem un miktarını ya biraz artırın ya da suyu azaltın az daha kıvamlı olursa daha hoş olur :)
Peki, teşekkür ederim deneyeceğim inşallah 😁

Evet ben de bu akşam bütün bağırsak dengemi bozma pahasına, tahin ve süzme yoğurt soslu falafel yaptım 🥰

Tarif verenin "yüzme bilmeyenlerin yiyemeyeceği kadar sulu" olarak anlattığı bi tavuk 😅
Yanına sarımsaklı biberiyeli baby patates.
Canım çok brokoli karnabahar falan çekiyor ama hem patates hem o çok sebze olacak. Onu yarına bıraktım bu sebeple. Belki kremalı makarna o yüzden

Dün akşam

Izgarada kuşbaşı şiş
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan ve köz biber salatası
Acılı ezme tursu ve kola

Back
X