- 22 Eylül 2022
- 6.590
- 19.580
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bana senin yaptiklarin da cokArkadaşlar buraya girene kadar bende bi halt yaptım sanıyordum siz napıyosunuz yaaaben altı üstü cacık ezme salata pilav etli sebze yemeği yaptım siz napıyosunuuz kaç kişilik yapıyorsunuz böyle
Yalnız değilsin bacım.Esim disardan soyledi. Ben dunden kalan karnabaharla yogurt yedim kendimi bu topic in en tembeli ilan ediyorum![]()
Yaa zaten yiyemiyoruz ki 2 cesit gayet yeterli geliyor bana bi corba bi yemek. Yenmiyor kaliyor insan sisiyor. Hatta bazi yemekler tek basina bile yetebiliyorYalnız değilsin bacım.![]()
Kesinlikle. Bizde de annem kaldı bir müddet o zaman o bayağı döktürdü her gün, çorbası yemeği salatası vs. Annem gidince misafir ve özel gün haricinde biz de çoğunlukla bir veya iki çeşit yiyoruz. Ben çok üşeniyorum yemek yapmaya yaaYaa zaten yiyemiyoruz ki 2 cesit gayet yeterli geliyor bana bi corba bi yemek. Yenmiyor kaliyor insan sisiyor. Hatta bazi yemekler tek basina bile yetebiliyor![]()
Ne guzel esinin yapmasi. Benim esimin mutfakta yapabildigi tek sey cam demlemekKesinlikle. Bizde de annem kaldı bir müddet o zaman o bayağı döktürdü her gün, çorbası yemeği salatası vs. Annem gidince misafir ve özel gün haricinde biz de çoğunlukla bir veya iki çeşit yiyoruz. Ben çok üşeniyorum yemek yapmaya yaaÇoğunlukla da eşim yapıyor bu ara
![]()