Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiye isterseniz benim favori corbam domatesli sehriye corbasi, cok seviyorumSosyete mantısı ve çorba ( ne çorbası olacağına karar vermedim henüz).
Teşekkür ederim. Ben de çok severim. YapacağımTavsiye isterseniz benim favori corbam domatesli sehriye corbasi, cok seviyorum![]()
İçli köfte mercimek çorbası yanına ne yapsam diye düşünüyorum hergün yemek düşüne düşüne insanda akıl kalmıyorAkşam yemeklerinde neler yapacaksınız gelin burada paylaşalım birbirimize fikir danışalım
Bayram temizliği yapıyorum bisey yapmam kahvaltı varAkşam yemeklerinde neler yapacaksınız gelin burada paylaşalım birbirimize fikir danışalım
Kolay gelsinBayram temizliği yapıyorum bisey yapmam kahvaltı var![]()
TeşekkürlerKolay gelsin![]()
Karniyarik kapya biberile de kozlenmis kapya biber salatasi bi de yanina cacik oh misEvde baya bi patlıcanım ve kapya biberim var. Ne yapsam acaba diye düşünüyorum. Çabuk yapılabilecek. Kızartma yapmak istemiyorum ama onu geçenlerde yaptım. Eşim görevden gelecek bir yandan da güzel bir şeyler de olsun istiyorum ama. Çok şey istiyorum.![]()