- 27 Ağustos 2023
- 2.000
- 9.007
- 88
- 29
Çok geçmiş olsun biraz daha iyi mi bebişBugün de sürekli oglani takip etmekte n mutfağa gidemedim. Sivi kaybi olacak diye cok korkuyorum
Menemen ve kavunla gecistirecegiz esim gelince.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun biraz daha iyi mi bebişBugün de sürekli oglani takip etmekte n mutfağa gidemedim. Sivi kaybi olacak diye cok korkuyorum
Menemen ve kavunla gecistirecegiz esim gelince.
Geçmiş olsunDün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik
Eve gec geldik. Önceki günden yemekler vardi ama esim istemedi karpuz, peynir ve ekmekle geçiştirdi. Biz de buyuk oğlumla az bisey etli patates yedik.
Geçmiş olsun canımDün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik
Eve gec geldik. Önceki günden yemekler vardi ama esim istemedi karpuz, peynir ve ekmekle geçiştirdi. Biz de buyuk oğlumla az bisey etli patates yedik.
Allah acil şifalar versin canım bebeğine ,sizlere de sabırlar, güç kuvvet ...Dün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik
çok geçmiş olsunDün aksami bebegimle acilde gecirdik. Yone salgin var malesef yakalandik
Çok geçmiş olsun biraz daha iyi mi bebiş![]()
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin canım bebeğine ,sizlere de sabırlar, güç kuvvet ...
Allah razi olsun çok sağolun hanimlar.çok geçmiş olsun