- Konu Sahibi ozgeozge12
-
eğer bunu kafana takarsan streslenirsin böylecede sütün azalır... öncelikle süt olayı birazcıkta psikolojik... kararlı olacaksın... bol sıvı ve bol yeşillik tüket... moralini yüksek tuttuğun sürece hiçbirşey olmaz.. sevgilerle.
eğer imkanın olursa öğlen uykusu iyi gelir.uyku süt için gerekli.
Oğlum 33 günlük ve Aynı sorun bende de var. "Bu cocuk aç,bi mama yap"cümleleri iyice strese sokuyor.keşke mamayı eve hiç sokmasaydım dıyorum
Taa 2011'de de cevap vermişim kızım şimdi üç yaşında.Bende yetmiy r mu diye çok düşünürdüm sonra 2 yaşına yakın sütten kestim yemeklerden azar azar yemesine rağmen bayağ zayıfladı. Anladımki yetiyo yetmiyor derken bayağ bayağ doyuyormuş kızım. Ben hiç saate bakmıyordum kafasına göre emiyordu. O ağlamaları da klasik bebek gibi duramadığından sıkıldığındanmış hala çok hareketli . Çok hassas bir nokta işte. Ben şöyle ayırt ettim. Sevdiğini fark ettiğiniz bir yiyeceği verdiğinizde heyecanlanıp hırslanıyorsa çocuk aç kalıyordur. Eğer kafasını çeviriyo hala istemiyorsa tok :18::18: ne kadar endişeli günlermiş. Şİmdi açsa açım anne yemeeekkkkk diye bağırıyor ne güzel
Oğlum 33 günlük ve Aynı sorun bende de var. "Bu cocuk aç,bi mama yap"cümleleri iyice strese sokuyor.keşke mamayı eve hiç sokmasaydım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?