Aksaray'da serklaj(rahim ağzına konulan dikiş) yaptıran var mı?

cananium

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
68
0
96
Kayseri
Arkadaşlar ilk bebeğimierken doğum nedeniyle 24. haftada kaybettim.İkinci gebeliğimde rahim ağzıan dikiş atılacak.Aslında çok doktor gezdim ama kararsızım Aksaray da yaşayan ve buradaki doktorlardan birine serklaj yaptıran var mı ?Maalesef burası küçük bir şehir prof.falan yok doktor konusunda tereddüt içerisindeyim

Cnm hamilemisin sen.daha önce konumu okudum durumunu merakettm.umarm herseyyolundadir

Merhaba canim maalesef ikinci bebegimi de kaybettim :-( iki hafta önce kalbi durdu 8 haftalikti. Üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor Rabbim bir daha yasatmasin
gecms olsn cnm;(( bnmde 3 dusugum var.kan pihtilasmasi cikti.sende de belki bu sorun olabilir :KK43: genetik testlerini yaptr cnm.bnm bu gebeligim devam edio.clexan ve birkac ilac daha kullanym.umarm enkisa zamnda bebegine kavusirsun:anneadayı:

gecms olsn cnm;(( bnmde 3 dusugum var.kan pihtilasmasi cikti.sende de belki bu sorun olabilir :KK43: genetik testlerini yaptr cnm.bnm bu gebeligim devam edio.clexan ve birkac ilac daha kullanym.umarm enkisa zamnda bebegine kavusirsun:anneadayı:
Ben ilk bebeğimi erken doğum sebebiyle kaybettim sonrasında bircok tahlil yapıldı bende de pıhtılaşma çıktı bu gebelikte clexan progestan falan kullandım ama kalbi durdu genetik inceleme yapıldı bir kromozom eksikmiş bebek sağlıksızmış yani kalbi o yüzden durmuş inşallah bir daha yaşatmaz rabbim.Sen şu an kaç haftalıksın canım diğerlerinin kalbi mi durmuştu hep?inşallah bu yavrunu sağlıkla kucaklarsın

Ben ilk bebeğimi erken doğum sebebiyle kaybettim sonrasında bircok tahlil yapıldı bende de pıhtılaşma çıktı bu gebelikte clexan progestan falan kullandım ama kalbi durdu genetik inceleme yapıldı bir kromozom eksikmiş bebek sağlıksızmış yani kalbi o yüzden durmuş inşallah bir daha yaşatmaz rabbim.Sen şu an kaç haftalıksın canım diğerlerinin kalbi mi durmuştu hep?inşallah bu yavrunu sağlıkla kucaklarsın
şuan 31 hafta cnm.ilki boş gebelik.ikincisi 19 haftalık evde aniden suyum geldi dustu.birkaç saat öncesine kadar yaşıyordu.cnku sancim var diye acile gitmstm.3. Yine aynı şekilde 11 haftalık suyu geldi ani dusuk.ins cnm bu artık doğar diye dusnym tabi Allahın izniyle..son dusugunu kacay önce yaptin

şuan 31 hafta cnm.ilki boş gebelik.ikincisi 19 haftalık evde aniden suyum geldi dustu.birkaç saat öncesine kadar yaşıyordu.cnku sancim var diye acile gitmstm.3. Yine aynı şekilde 11 haftalık suyu geldi ani dusuk.ins cnm bu artık doğar diye dusnym tabi Allahın izniyle..son dusugunu kacay önce yaptin
sen de çok zor şeyler yaşamışsın canım inşallah kaybettiğin yavrularının ömrünü karnındakine verir rabbim.Ben üç ay önce kürtaj oldum parça kalmış diye iki defa yapıldı ama şu ana kadar hiç adet olmadım geçen hafta başka bir doktora gittim hala içerde parça var bhcg düşmemiş ilaç başladım bakalım inşallah şu durumdan kurtulabilirsem tekrar hamile kalmak istiyorum

Back
X