• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksaraydaki dayak atan öğretmen bozuntusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikopatlık doğuştandır. Bilinçli olabilir ama o yaştaki çocuklar pek zeki olmuyor ve ölüm kavramını da çok iyi bilmiyorlar, tabii ortalama çocuklar böyle.
Yazdiktan sonra baktim da çocuk olmemis, kafa travmasi falan cekilmis.
Goruntuleri izlemisler baya bilincli sekilde dovuyolar cocuklar ama tabi yaptiklarinin sonuclarinin neler olacagini bilmediklerine eminim.
Yinede ne bileyim o yastaki cocuk dövmek, şiddet vs nerden ögreniyorlar bilmiyorum.

Benimde saolsun ilk okul ögretmenim canı sıkıldıkca gül bitirirdi, annem sonradan ogrendi ama sinif degistirmeye calismaktan oteye gidemedi.
Şimdi keşke bir yerde karşılaşsak ibreti alem olsun diye evire çevire döverim gerçekten.
Çocuklar sanirim bazı şeyleri hic unutmuyorlar.
savunmasizsin çocuksun etrafinda o an anne yok, baba yok belkide annenden babandan yemedigin tokati tekmeyi yiyorsun valla çok sinirimi bozdu sizin su ogretmenim vurdugu yerde gül biter sözü.
Kadin beni sinif sussun diye fedai niyetine döverdi arkadaslarimda arkadan seslenirdi ahtabok sakin aglama ögretmenin vurdugu yerde gül biter diye 😑
Aynen katılıyorum. Öğretmenin vurduğu yer ne ya, vurnasin kardeşim. Haddini bilsin öğretmenler.

Avukatın beyanını ben duymadim. Tv demi yayınlandı bu bilgi? Dişli bir avukat ise bu işin ucunu bırakmaz.
Genc disli birisiydi birde olay basina da yansıdı ya kolay kolay geri adım atmaz çünkü diğer çocuklara uyguladığı şiddet kötü muamele vs de ortaya çıkmış avukat aracılığıyla mi basina yansidi bilmiyorum ama

Çocuklar uzerinden neyi ispatliyorlar? Hayat onlara iyi davranmaz umarim. Eksik cibiliyetsiz insanlar. Ancak okullarda devlet korumasinda yapabilirler bubu tabi. Sivil hayatta görelim bide.
Okul onların resmen serbestçe top oynadığı yerdi acaba bilerek mi köklü kişilere bu denli yalakalik yapıyordu kendi hükmünü okulda rahatça sürdürebilmek biri bir şey yapmaya kalkınca bu ailelerden destek almak için falan oda olabilir diyorum ya çok kötü zamanlardı Allah sorsun hesabını ölmüş diyorlar şimdi o müdür için

Okul onların resmen serbestçe top oynadığı yerdi acaba bilerek mi köklü kişilere bu denli yalakalik yapıyordu kendi hükmünü okulda rahatça sürdürebilmek biri bir şey yapmaya kalkınca bu ailelerden destek almak için falan oda olabilir diyorum ya çok kötü zamanlardı Allah sorsun hesabını ölmüş diyorlar şimdi o müdür için
Çekmeden ölmeseydi keşke

İlkokul yılların da çok çektim öğretmenden sinir hastası psikopat biriydi yeni atanmış bizim köye gelmişti. Hayatım boyunca yaşattığı tramvalar unutulmuyor. Böyle haberleri görünce hem o yavrucaklara üzülüyor hem kendi cocukluguma üzülüyorum. Öğretmenin şımaranlar defteri vardı yorulduğu zaman oraya yazar uygun zamanda devam ederdi hergun sıra dayağı yerdik. Bir keresinde arkadaşın eline o kadar çok vurmuştu ki elleri morarmış su toplamisti ailesi köyün muhtarina şikayet etmişti muhtar öğretme çok kızmıştı sonra ne mi oldu bizim bu öğretmen tüm sınıfı toplayıp arkadaşımıza vurmadigini düşüp elinin taslara geldiğini soyliyceksiniz diye bizi tehtit etti. Olay öyle kapandı. Arkadaşı da o sene sınıfta bıraktı 😔

Arkadaşlar bu şerefsiz adam öğretmenlikten alınmış memurluk verilmiş. Bide ödül verselerdi. Bence hapis yatmalıydı onu tatmaliydi. Eski bir öğrencisi bizi de çok döverdi demiş. Çöp kutusuna külâhınızdan tutup sürüklerdi otur orda sen çöpsün derdi demiş. Ve bu adama memurluk verilmiş. Bir nevi ödül olmuş. Kurtuldu yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X